دکتر جمیل صادقیفر اظهار داشت: این بیماری در همه کشور به پیک رسیده، خیز جدید بیماری همزمان با تغییر فصل آغاز شده و سرعت انتقال بیماری نیز بالا رفته است که بدلیل تجمعات و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی یادآور شد: تجربه کرونا در فصل پاییز و زمستان را نداشتیم و به طور قطع پیک دوم بیماری شدیدتر است چرا که در این فصول درصد بیشتری از سرماخوردگیها و آنفلوآنزا مربوط به بچههاست که امکانات مناسبی برای این گروه سنی نداریم و باید پروتکلها با شدت بیشتری توسط خانوادهها رعایت شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: هفت ماه از شیوع کرونا در کشور میگذرد و هر جا که مردم بیشتر رعایت کردند بیماری نیز کنترل شد بنابراین تک تک افراد جامعه در برابر حفظ سلامتی خود و دیگران مسئول هستند و افرادی که پروتکلها را رعایت نمیکنند به دیگران نیز صدمه میزنند.
دکتر صادقیفر اظهار داشت: در فروردین ماه روند ابتلا به کرونا با رعایت مردم کاهش یافت اما در تیرماه با عدم رعایت پروتکلها از سوی مردم مواجه شدیم و نه تنها در فصل تابستان ضعیف نشد بلکه به پیک رسید و تعداد بستریها و فوتیها نیز افزایش یافت.
وی تاکید کرد: مردم باید در رفتار خود بازبینی کنند و با جلوگیری از تجمعات، عدم شرکت در مراسمات عزا و عروسی و مسافرتهای غیر ضروری، سلامت خود و دیگران را حفظ کنند زیرا این بیماری تنها با رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و شست و شوی مرتب دستها کنترل میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: آرامستانها یکی از جاهای پرخطر ابتلا به کروناست که در طول هفته مردم خصوصا پنجشنبه و جمعه بدون استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در این اماکن حضور دارند که باید تمهیدات لازم در این زمینه توسط شهرداری و نیروی انتظامی اندیشیده شود.
نظر شما