به گزارش خبرگزاری کردپرس، محمدعلی اکبری اظهار کرد: راه اندازی مراکز نیکوکاری در مراکز علمی و دانشگاهی استان که با همکاری کمیته امداد صورت میگیرد با هدف هماهنگی بیشتر در کمک به نیازمندان و در راستای عمل کردن به وظیفه اجتماعی دانشگاهیان است.
وی با بیان اینکه کمک به قشر نیازمند جامعه همواره به عنوان یک وظیفه و فرهنگ در بین مجموعه دانشگاهی استان سابقه خوبی دارد، تصریح کرد: با راه اندازی مراکز نیکوکاری چنین کمکهایی متمرکز و هدفمند میشود.
رییس دانشگاه ایلام با بیان اینکه برای کمک به نیازمندان باید راههای گوناگون را در نظر بگیریم و از ابزارهای جدید استفاده کنیم، ادامه داد: برای شرایط و مشکلات امروز جامعه باید پاسخهای امروزی را جستجو کنیم و راههای جدید را برای کاستن از مشکلات نیازمندان بکارگیری کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام نیز در این نشست با بیان این که در حال حاضر ۵۴ مرکز نیکوکاری در استان ایلام در حال فعالیت هستند، عنوان کرد: هم اکنون بیش از ۱۸ هزار خیر و نیکوکار با مراکز نیکوکاری در این استان همکاری دارند و بیش از ۱۰ هزار نیازمند نیز از این کمکها برخوردار شدهاند.
قنبر موسی نژاد با اشاره به هماهنگیهای در حال انجام در زمینه راه اندازی مراکز نیکوکاری در دانشگاههای این استان، تصریح کرد: این مراکز نیکوکاری فرصتهای بسیار خوبی برای دانشجویان، اساتید و مسئولان دانشگاهی است که در زمینه جذب کمک از نیکوکاران و کمک به نیازمندان همکاری کنند.
وی در ادامه به انتظارات این نهاد از مراکز نیکوکاری دانشگاههای استان اشاره کرد و گفت: انتظار ما این است مراکز دانشگاهی این استان در زمینههای فرهنگی و علمی همچون تولید مقالات و پایان نامه، پروژههای تحقیقاتی و موارد دیگر به شکلی فعالیت کنند که کارکردهایشان سمت و سوی نیکوکارانه داشته باشه و در راستای توانمندشدن خانوادههای مددجو نیز فعالیت داشته باشند.
نظر شما