سرهنگ محمد توحیدی در گفتگو با خبرنگار کردپرس افزود: طرح های تحقیقاتی به تحقیفاتی گفته میشود که با هدف تولید و توسعه دانش بومی شده پلیسی صورت می پذیرد این گونه تولیدات کاربرد غیرمستقیم اموزشی داشته و منبع مناسبی برای تدوین منابع درسی و کمک درسی خواهد بود و اجرای آن ها برعهده ساختارهای تحقیقاتی و مطالعاتی است.
او ادامه داد: محقق هم در این حوزه می تواند مشمول وظیفه دانشجوی دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا باشد و در چارچوب دستورالعمل ابلاغی به منظور بهرهمندی از احتساب دوره ضرورت به خدمت اقدام به انجام طرح تحقیقاتی نماید.
فرمانده انتظامی مهاباد در خصوص شاخص های اصلی ارزشیابی طرح تحقیقاتی احتساب خدمت گفت: چهارچوب کلی تحقیق، سطح تاثیر گذاری طرح تحقیقاتی بر کیفیت ماموریتها، خلاقیت نوآوری و ابتکار عمل در تحقیق و تاثیر اجرای طرح در کاهش هزینهها ملاک است.
سرهنگ توحیدی با اشاره به شرایط پذیرش و بکارگیری مشمولان محقق نیز اظهار داشت: محقق مشمول برای دریافت طرح باید حداقل چهار ماه تا زمان اعزام به خدمت سربازی فرصت داشته باشد و چنانچه کمتر از ۴ ماه تاریخ اعزام وجود دارد از پذیرش طرح پژوهشی خودداری می شود.
او اضافه کرد: صدور مجوز و تاریخ خاتمه آن حداقل ۶ ماه و حداکثر ۹ ماه از پس از شروع فعالیت است چنانچه انجام تحقیق به علت گستردگی و وسعت پروژه از وقت مقرر تعیین شده عدول نمایند رده تحقیقاتی از پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی تقاضای تمدید زمان اجرای پروژه را درخواست می کند.
فرمانده انتظامی مهاباد تاکید کرد: افراد واجد شرایط طرح های تحقیقاتی در حین تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر فقط می توانند نسبت به اجرای فعالیت تحقیقاتی مرتبط با مدرک تحصیلی و رشته مربوطه اقدام به پژوهش نمایند و واگذاری پروژه های تحقیقاتی به مشمولان غایب ممنوع است و تنها محققان مشمول فاقد غیبت مجاز به استفاده از این فرصت هستند.
نظر شما