به گزارش کرد پرس، رئیس حوزه هنری کردستان با اشاره به جذابیت های طبیعی و گردشگری منطقه هورامان و معماری و ویژگی های زندگی مردم ساکن در آن در خصوص دلایل برگزاری این دوسالانه، گفت: بهره مندی از زبان هنر عکاسی به عنوان یک زبان بین المللی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی و تلاش در راستای جلوگیری از تخریب فضای بکر و طبیعی منطقه و ثبت آیین، رسوم و مناسبت های مختلف مردم ساکن در منطقه هورامان در کنار ثبت جهانی منظر فرهنگی این منطقه در یونسکو از دلایل اصلی برگزاری این دوسالانه است.
امین مرادی اظهار کرد: هورامان می تواند نقش ارزنده ای در صنعت توریسم بین المللی را با پتانسیل های طبیعی که دارد برعهده بگیرد که این مهم علاوه بر رشد و ارتقاء مسائل اقتصادی و معیشتی مردم محلی زمینه ای برای توسعه اقتصادی استان و کشور را نیز فراهم خواهد آورد.
وی صنایع دستی هورامان را از دیگر ویژگی های مردم این منطقه عنوان کرد و افزود: معرفی این توانمندی ها و زیبایی ها در قاب دوربین عکاسان و گردشگران داخلی و خارجی می تواند در رونق گردشگری و توسعه استان بسیار مهم باشد.
رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در عید سعید فطر امسال رویداد بسیار مهمی با اجرای گروه ه 1000 دف نوای رحمت حوزه هنری در پالنگان رقم خورد که صحنه ها و تصاویر ماندگاری را به ثبت رساند که یکی از محورهای این دوسالانه را به خود اختصاص داده است.
مرادی کردستان را مهد هنر وفرهنگ عنوان کرد و یادآور شد: رویدادهای هنری و فرهنگی صورت گرفته در کردستان که برگرفته از باورها وپتانسیل های بومی این مردم است در نوع خود بی نظیر است که با حمایت و فراهم سازی بسترهای لازم می توان با معرفی و اجرای منظم آن در بخش صنعت توریسم بین المللی گام های اساسی را برداشت و این منطقه را به قطب صنعت گردشگری در کشور تبدیل کرد.
وی در خصوص بخش های این دوسالانه، بیان کرد: عکاسی حرفه ای، عکاسی با تلفن همراه و اجرای گروه 1000 دف در پالنگان بخش هایی است که در این دوسالانه در نظر گرفته شده است و علاقه مندان و عکاسان داخلی و خارجی می توانند آثار خود را تا پایان خرداد ماه 1401 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رئیس حوزه هنری کردستان در خصوص مقررات این دوسالانه گفت: همه افراد در هر رده سنی می توانند در بخش های سه گانه این رویداد با ارسال اثر حضور داشته باشند که در بخش حرفه ای و آماتور آثار به دو صورت تک عکس و مجموعه توسط داوران مطرح و شناخته شده مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت در هر بخش نفرات برتر معرفی و تجلیل می شوند.
مرادی افزود: در بخش اجرای گروه 1000 دف در پالنگان نیز علاقه مندان و عکاسان می توانند جدای از دو بخش دیگر در بخش تک عکس 5 فریم و در مجموعه 7 فریم را ارسال کنند که داوری این بخش نیز جداگانه انجام و نفرات برتر معرفی می شوند.
وی با اشاره به دو مرحله ای بودن داوری در خصوص گاه شمار دوسالانه نیز اظهار کرد: از 20 اردیبهشت تا 30 خرداد 1401 فرصت ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره وجود دارد و پس از مرحله اول داوری 24 تیرماه 1401 نفرات برگزیده معرفی و تجلیل می شوند.
رئیس حوزه هنری کردستان در خصوص نحوه ارسال آثار، بیان کرد: متقاضیان حضور در این دوسالانه می توانند آثار خود را در بخش های مختلف اعلام شده به آدرس ایمیل info@artsanandaj.ir ارسال کنند.
نظر شما