فرشادان: نمایندگان کم‌تجربه کردستان تلاش نمایندگان 6 استان را به نام خود مصادره نکنند

سرویس کردستان – نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی از نمایندگان کم‌ تجربه به صورت کاملاً ناشیانه و شتابزده در میان هیاهوی رسانه‌ای نباید به فکر مصادره کردن حاصل تلاش نمایندگان ۶ استان غرب کشور در بحث قانون حق مناطق جنگی باشند، قانون پرچالشی که از سال 96 به دنبال آن هستیم.

سیدمهدی فرشادان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار کرد پرس، گفت: بحث قانون حق مناطق جنگی در ماده 112 برنامه ششم توسعه کشور با هدف کمک به استان‌هایی که درگیر 8 سال جنگ تحمیلی بودند، نوشته شد و از همان زمان در سال 96، نمایندگان مجلس دهم 6 استان غرب کشور به دنبال تصویب آن بودند.

وی افزود: بر اساس این طرح به ساکنان این مناطق برای جبران عقب‌ماندگی‌های ناشی از دوران دفاع مقدس، قرار بود فوق‌العاده ویژه‌ای پرداخت شود که در همان سال اول مصوب شد و پرداختی‌هایی نیز در استان کردستان انجام، اما ستاد کل نیروهای مسلح در این قانون تغییراتی را اعمال کرد که در پرداختی‌ها اثرگذار بود.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس تقسیم‌بندی جدید ستاد کل نیروهای مسلح تنها بخشی از هر استان شامل این طرح می‌شد و دیگر تمام استان نمی‌توانستند از قانون حق مناطق جنگی استفاده کنند که با اعتراض نمایندگان 6 استان غربی کشور مواجه شد.

فرشادان ادامه داد: هر چند که در برنامه ششم توسعه کشور به صراحت آمده است این فوق‌العاده ویژه برای استان‌های درگیر در جنگ در نظر گرفته شده اما ستاد کل نیروهای مسلح آن را به مناطقی از استان‌ها تغییر داد و از آن زمان تا کنون جلسات بسیاری برای حل این مشکل برگزار کردیم.

وی یادآور شد: در دولت سیزدهم در آخرین جلسه ای که با حضور نمایندگان 6 استان غربی کشور و وزیر دفاع و معاونان ستاد نیروهای مسلح کل کشور برگزار شد، توانستیم آنان را قانع کنیم که منظور از تصویب این قانون استان‌های درگیر در جنگ بوده نه مناطقی از استان‌های درگیر در جنگ، در نهایت نیز پس از استعلام ستاد کل نیروهای مسلح کشور از مجلس در این خصوص، مجلس نیز در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد که این قانون شامل تمام استان‌های غربی کشور می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این کار حدود 6 سال به طول انجامید آنهم به واسطه تلاش و پیگیری نمایندگان 6 استانی که از این بحث منتفع می‌شدند و کسی نمی‌تواند ادعا کند که این کار را به تنهایی انجام داده، هر چند که در این مدت یکی از نمایندگانی که به جد به دنبال اجرایی کردن این قانون بود، بنده بودم که امروز نیز ادعایی در این ارتباط ندارم چرا که در راستای خدمت‌رسانی به مردمی این کار را انجام داده‌ام که به من رای داده‌اند و معتقدم مصادره کردن تلاش دیگران، جز عقب‌افتادگی کردستان، چیزی درپی ندارد و رای مثبت به حق قانون مناطق جنگی، کمترین جبران برای کردستان است، پس با هیاهوی تبلیغاتی این قانون، نمی‌توان تورم و گرانی و بیکاری را از دوش مردم برداشت.

فرشادان با بیان اینکه باید به دنبال اقدامات بزرگتری در بخش زیرساخت ها باشیم، گفت: اکنون نیز پس از اصلاح مجدد این قانون، باید دوباره به دنبال تامین منابع مالی از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور باشیم تا بتوانیم پرداختی‌های لازم را به کسانی که شامل این قانون می‌شوند، داشته باشیم وگرنه عملا کاری انجام نشده است.

وی در واکنش به اینکه چند نفر از نمایندگان استان کردستان اعلام کرده‌اند که این کار به واسطه پیگیری‌های آنان انجام شده، افزود: در طول این 6 سال جلسات متعددی با ستاد نیروهای مسلح کشور داشته و در مجلس نیز چندین بار در این رابطه نطق کرده‌ام که مستندات آن موجود است اما نمایندگانی که امروز ادعا می‌کنند تصویت این قانون ماحصل تلاش آنان بوده، اصلا در آن زمان در مجلس حضور نداشته اند.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر آقایان ادعا می‌کنند که در این رابطه نیز نقشی داشته‌اند لطفا به جای هیاهوی رسانه‌ای، مستندات آن را ارائه دهند، چرا که مشکلات کردستان با هیاهوی رسانه‌ای حل نمی‌شود.

کد خبر 32514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha