به گزارش خبرنگار کردپرس؛ متن نامه غفار محمدی که خطاب به بهمن امیری مقدم به این شرح است:
جناب استاندار هر فرد انسانی آرزوی قلبی اش این هست که در هر موقعیتی که باشد؛ بهترین باشد و این خصلت هر انسانی هست. اما با رصد منصفانه عملکرد تمامی استانداران استان که تمثال آنها در استانداری در معرض دید هست در نقدی منصفانه و به دور از تعصب جناحی، بعضی از این بزرگواران عملکرد موفقی نداشته اند و شرایط استان همواره رو به پسرفت بوده است.
این امر نه ناشی از نیت سوء این عزیزان بوده و هست بلکه نتیجه انتخاب غلط استراتژی توسعه بوده است چرا که این عزیزان به جای هدف گذاری توسعه استان به استراتژی ایجاد اشتغال در استان روی آورده اند؛ غافل از اینکه عدم اشتغال یکی از بدترین و مهمترین پیامدهای عدم توسعه است. بنابراین اشتغال بدون ایجاد توسعه نه ممکن و نه میسر و نه میسور است.
اگر این مقدمه مورد پذیرش حضرتعالی و تیم همکارانتان است پس هدف گذاری باید توسعه پایدار و سایه دار در استان باشد و انتخاب استراتژی و سیاستگذاری بایستی در راستای توسعه استان باشد.
به باور اینجانب بعنوان کسی که عمر خود را درخدمت مردم شریف استان در سمت های مختلف در تشکلهای بخش خصوصی سپری نموده ام پیشنهاداتی به شرح زیر به استحضار می رساند:
۱_ مع الاسف سند جامع توسعه شاید بر اساس مزیت های استان تدوین نگردیده است اما بر اساس مجموعه پتانسیل های استان بخصوص توسعه صنعتی ابتر بوده و نتیجه آن تعطیلی واحدهای متعدد صنعتی شاهد این مدعی هست و اگر بنابر توسعه صنعتی باشد جنس و نوع صنایع استان بایستی از نوع صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری مرتبط با بخش کشاورزی باشد.
۲_ کرمانشاه یک استان کشاورزی هست وجود چهار اقلیم و خاک و آب هوای مناسب و میزان بارندگی بالاتر از متوسط کشوری موجب گشته که استان بعنوان قطب کشاورزی به تصویب کشوری برسد. پس اساس توسعه استان بایستی بر توسعه بخش کشاورزی استوار گردد. آنهم نیاز به تسهیلات ارزان قیمت و و ردیف بودجه خاص دارد.
۳_ جاذبه های طبیعی و تاریخی و فرهنگی فراوان در استان وجود دارد و طبیعت بر و بوم گردی بستر بی بدیلی در جهت توسعه صنعت توریست گردشگری و فرهنگی برای استان هست با توجه به درآمد صنعت توریست و توجیه بسیار قوی سرمایه گذاری در این صنعت اصلح هست اولویت دوم توسعه استان به توسعه بخش توریست باشد.
۴_ با عنایت به زیر ساخت مناسب و دسترسی به بازار اصلی صادراتی غیر نفتی کشور که کشور عراق و بازار بزرگ عرب از طریق کشور عراق می باشد، اصلح هست کرمانشاه را به عنوان سکوی پرتاب و توسعه صادرات غیر نفتی کشور نقش و جایگاه اصلی را ایفا نماید.
این امر یکی از ارکان اصلی توسعه استان است. در این رابطه توسعه همه جانبه بازارچه های مرزی استان از اهمیت والایی برخوردار است احداث مناطق ویژه تجاری در اورامانات و بویژه منطقه آزاد قصرشیرین و راه اندازی بازارچه مرزی تیله کو در شهرستان سر پل ذهاب و رفع کلیه موانع آن مطلوب است.
۵_ یکی از موانع جدی و اساسی مانع توسعه استان نگاه امنیتی به استان است بایستی این نگاه برای همیشه از استان برداشته شود.
نظر شما