دولت برای رسیدن به اهدافش به حمایت مردم و نخبگان نیاز دارد

سرویس کردستان -خلیل شهسواری فعال سیاسی در دیواندره می گوید: صرف همفکر بودن با یک جناح و همراه بودن با دولت نباید دخیل در انتصابات باشد بلکه باید نیروی شایسته همفکر در راس کار قرار گیرد.

شما در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از اعضای اصلی ستاد آقای رئیسی در دیواندره بودید. چقدر فعالیت های دولت سیزدهم را به آن برنامه ها نزدیک می دانید؟

در تمام دولت ها و در دوران تبلیغات وعده های خدمت و بیان برنامه ها برای شناخت آحاد مردم و انتخاب اصلح توسط کاندیداها صورت می گیرد که گاها بعضی دولت ها در عمل به وعده ها کوتاهی های زیادی داشته اند.

اما با توجه بمدت یکسال از استقرار دولت سیزدهم و لزوم اصلاحات ضروری اقتصادی، مبارزه با فساد اداری و رانت خواری، توجه به اشتغال و مسکن و همچنین استفاده و میان دادن به نیروهای جوان انقلابی حرکت دولت و جهت گیری خدمت را درست و منطقی می دانم.

همانطور که می دانید لازمه رسیدن به خواست مردم و دولت مردمی، کمک و مساعدت نخبگان جامعه و تجار و بازاریان منصف، حمایت و صبوری مردم در اجرای طرح های در حال اجرای دولت است.

مردم با فشار اقتصادی مواجه هستند آیا با برنامه های فعلی می توان آینده خوبی را برای مردم پیش بینی کرد و مردم را به آینده امیدوار کرد؟

لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که برنامه های دولت برای رفع محرومیت و رفاه مردم است و به وضوح برای مردم مشخص شده است رئیس جمهور محترم هیچ خط قرمزی را غیر از منافع مردم ایران و رفاه مردم ندارد و در کنار مردم بودن را از صدر دولت تا ذیل آن که مدیران اجرایی شهرستان هستند امروز می بینیم.

مردم ما می دانند هر اصلاحی که در جامعه بتواند دست عده ای کم را از منافع زیادی که متعلق به تمام مردم است قطع کند حتما باعث موجی از نقد ها و گاهاً تاییدها خواهد بود.

امروز ما شاهد گرانی هستیم اما از طرفی دادن یارانه ها و عادلانه کردن یارانه ها هم خواست مردم و در راستای عدالت محوری که شعار دولت مردمی بوده است که نوید آینده ای خوب و اقتصادی شکوفا در مدت نه چندان دور را می دهد.

البته باز تاکید می کنم همراهی و اعتماد مردم جامعه با دولت و پرهیز از شایعه سازی و احتکار کالا می تواند ما را زودتر و بهتر به آرامش و تثبیت بازار نزدیک کند.

برخی ها اعتقاد دارند در اکثر شهرستان ها بیش از 90 درصد مسئولان منصوبان دولت قبلی هستند. به نظر شما کمی در جابجایی مدیران در بسیاری از شهرستان ها تعلل نشده است؟

البته در خصوص اینکه 90 درصد مدیران در دولت قبل بودند و حتما باید تغییر پیدا کنند به نظر من کمی با شایسته گزینی و ثبات مدیریت و نیرو سازی جور در نمی آید زیرا سیستم برای رشد یک مدیر حتما هزینه و زمان صرف کرده است و استفاده از دانش و تجربیات این مدیر نباید با عوض شدن دولت ها نادیده گرفته شود.

منکر تغییر عده کمی از مدیران جناحی و مخالف با برنامه های دولت ها نیستیم و چرخش مدیریت ها باید اتفاق بیفتد. در انتصابات حتما باید از نیروهای شایسته همفکر استفاده کرد. منصوب کردن افرادی که هیچ توانایی و تجربه ای ندارند و فقط به دلیل اینکه با یک جریان همفکر بوده اند کار درستی نیست.

تعلل در تغییرات در شهرستان ها هم به نظرم نباید منافع مردم را فدای سرعت در تغییرات کرد و باید با شناسایی نیروهای انقلابی و متخصص و متعهد اقدام به تغییرات بشود .

با تغییر دولت ها چقدر تغییر پست های مدیریتی در پیشرفت شهرستان ها تاثیرگذار است؟

در پاسخ به این سوال باید به دو نکته اشاره کنم اول شناسایی دقیق مشکلات و طرح ها و برنامه های کارشناسی یک دولت و دوم اینکه تغییر نگرش و ایجاد انگیزه در کارکنان نسبت به اجرای متعهدانه برنامه های دولت است که می تواند پیشرفت را تسریع کند. تغییرات شتابزده و احیانا جایگزین کردن مدیران ناکارآمد در مدیریت ها مانع پیشرفت و توسعه است.

کد خبر 33319

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha