تئوری هجوم عقرب‌های سیاه/ محمدسلیم عباسی

سرویس آذربایجان غربی- تصور کنید شهری که شما در آن زندگی می‌کنید مورد هجوم عقرب‌های سیاه و خطرناکی قرار گرفته است که نیش زهرآگین آنها نه تنها بشدت درد آور است بلکه در اغلب موارد، این گزیدگی‌ها به مرگ افراد دارای زمینه بیماری و با سیستم ایمنی ضعیف بدنی منجر می‌شود. استراتژی شما در برابر این هجوم ویرانگر و کشنده چیست؟

مطلب مهم و خطرناک قابل توجه این است که عقرب ها از طریق پنهان شدن در لابلای مو، لباس، ساک دستی و هرگونه وسائل رهگذاران ممکن است به داخل خانه و محیط‌های عمومی و خصوصی دیگر راه پیدا کنند و باعث نیش زدگی و مرگ عزیزان فرد ناقل شوند، انتقالی ناخواسته اما جبران ناپذیر که فرد را می‌تواند در سوگ عزیزترین عزیزانش بنشاند.

استراتژی شما در برابر این هجوم ویرانگر و کشنده چیست؟

گندزدایی و ضد عفونی کردن محیط فقط برای مدت کوتاهی خطر ورود عقرب‌ها به شهر را کم می‌کند و تمام محیط شهر نیز قابل گندزدایی نیست و حتی هزینه‌ها در این روش به منظور مقابله با عقرب‌ها سرسام آور می‌شود، دانشمندان هنوز نتوانسته‌اند درمان و پادزهر موثری برای این نیش‌زدگی بیابند و ترس از هجوم عقرب‌های سیاه مانند ابری سیاه و مرگبار بر تمام فضای شهر سایه افکنده است.

قطعا اگر این اتفاق به عینیت در یک شهر اتفاق می‌افتاد، مردمان در مرحله اول برای حفظ جان خود و عزیزانشان بشدت از رویارویی با این گزنده سمی خوداری می‌کردند.

افراد قبل از آنکه به فکر درمان باشند، هرگز اجازه نمی‌دانند توسط این عقرب‌های سمی دچار گزندگی و نیش زدگی شوند و اگر بلاجبار و با احتیاط مجبور بودن مدتی را خارج از خانه سپری نمایند، هنگام مراجعت به منزل با وسواس تمام تا اینکه از عدم انتقال عقرب سیاه به داخل حریم امن خانه خود مطمئن نمی‌شدند، پا در حیاط منزل نمی‌گذاشتند!

تئوری عقرب سیاه به ما می‌گوید؛ امروزه اگر ویروس کرونا مانند عقرب سیاه، قابل مشاهده بود بدون‌شک استراتژی مردم در برابر این ویروس خطرناک، تدافعی‌تر و بسیار محتاطانه تر از شیوه‌هایی بود که هم‌اکنون برای مبارزه با این ویروس در پیش گرفته‌اند.

واقعیت این است که امروزه محیط و دور و بر ما پر از عقرب‌های سیاهی به نام کوئید۱۹ است که به شدت خطرناک و مرگبارند، روش انتقال آنها بطور عجیبی سهل است و تنها در صورت پیشگیری می‌توان از فجایع مرگ و میرهای ناشی از آن جلوگیری کرد.

مردم باید بدانند و به این باور و قناعت برسند که راهکار مبارزه با عقرب‌های سیاه، در حوزه درمان جستجو شدنی نیستند، تخت‌های بیمارستانی و دستگاههای محدود ونتیلاتور و آمپول های ردمسیور و کادر درمان صرفا درد ناشی از گزیدگی عقرب کوئید۱۹ را برای لحظاتی تسکین می‌دهند و در نهایت این سیستم ایمنی بدن است که در برابر هجوم این عقرب باید دوام بیاورد که متاسفانه در موارد بسیار زیاد کم می‌آورد و به مرگ بیمار منجر می‌شود.

واقعیت این‌است که امروزه بهترین استراتژی و راهکار برای مبارزه با عقرب‌های سیاه را باید در حوزه بهداشت و فرهنگ سازی عمومی جستجو کرد، باید چشم‌های عموم را بر روی این عقرب و مخاطرات آن باز کرد و حضور خطرناک آن را در اطراف شهروندان ملموس‌تر کرد، به طوری که گزنده سیاه به وضوح توسط عامه مردم دیده شود، دیده شدنی که به اشخاص نه تنها در برابر دچار شدن به گزیدگی، حتی انتقال آن حس مسئولیت بدهد و ضمن تضمین حسن انجام این مسئولیت اجتماعی، به یک تکلیف شهروندی قوی در برابر هنجارشکنان تبدیل شود.

کد خبر 340587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha