دکتر فرزین رضاعی در گفت و گو با خبرنگار کُردپرس اظهار داشت: با توجه به شیوع و موج گسترده ویرس کرونا در استان، افزایش تعداد بیماران و بستریها و نیاز مبرم بیماران مبتلا به اکسیژن مصنوعی، ۲ دستگاه اکسیژن از محل هیئت امنای صرفهجویی ارزی به دانشگاه اهدا شد.
او با بیان اینکه ۲ دستگاه اکسیژن ساز جهت بیمارستانهای شهید بهشتی قروه با ظرفیت سه هزار لیتر و امام خمینی (ره) سقز با ظرفیت ۶۰۰ هزار لیتر تهیه شده است، افزود: یک دستگاه تانک اکسیژن با ظرفیت ۲۰ هزار لیتر برای بیمارستان رازی بانه تخصیص یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با توجه به افزایش بیماران و همچنین نیاز بیشتر به اکسیژن جهت درمان بیماران مبتلا به کووید 19 به خصوص در بخش های ویژه، با پیگیریهای مجدانه همکاران دانشگاه و معاون درمان این تجهیزات از طریق معاونت درمان وزارت متبوع و هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به صورت اهدایی به دانشگاه تحویل و به شهرستانهای مربوطه ارسال شد.
دکتر رضاعی ارزش ریالی دستگاه های فوق الذکر را 45 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در زمان شیوع بیماری کرونا از اسفند سال گذشته تا کنون مبلغ 120 میلیارد ریال جهت افزایش ظرفیت تعداد دستگاه های اکسیژن ساز و ارتقای ظرفیت دستگاه های موجود هزینه شده است.
او افزود: برخی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که دچار عارضه حاد تنفسی یا بیماری زمینهای هستند ممکن است به خاطر کمبود امکانات درمانی با توجه به حجم بالای مبتلایان به این ویروس جان خود را از دست بدهند لذا اقدامات خیرخواهانه برای خرید تجهیزات بیمارستانی میتواند جان همشهریان را نجات دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اذعان کرد: با رعایت پروتکل بهداشتی و همچنین کمپین در خانه میمانیم میتوانند این ویروس را مهار کرده و همواره زندگی جریان عادی خود را ادامه دهند.
نظر شما