به گزارش کردپرس، ناصر حضرتی پر در خصوص اخبار منتشره در برخی از رسانههای استان مبنی بر "سهم ناچیز دریاچه ارومیه از بودجه ۱۴۰۰"، افزود: این عبارت، عبارت دقیقی نبوده و طبیعتا همه واقعیتهای مربوط به اعتبارات دریاچه ارومیه را نمایان نمیسازد.
او ادامه داد: اعتبارات مربوط به احیای دریاچه ارومیه و پروژههای مربوط به آن در همه سالها از محل منابع مربوط به مواد ۱۰ و ۱۲ قانون مدیریت بحران کشور و از سال گذشته از محل ماده ۱۷ همان قانون و همچنین صندوق توسعه ملی پیش بینی، تصویب و توسط سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی افزود: در طول سالهای گذشته نیز بر همین اساس عمل شده است و پروژه های متعددی از محل این منابع شروع و در حال تکمیل هستند.
حضرتی تاکید کرد: ضمن قدردانی از دغدغه و حساسیت رسانههای محترم استان به موضوع احیای دریاچه ارومیه و همچنین مباحث لایحه بودجه ۱۴۰۰ ، به عنوان خدمتگزار مردم آذربایجانغربی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی از رسانههای محترم و همینطور دیگر اظهارنظر کنندگان در این زمینه درخواست مینمایم ضمن پرهیز از اظهار نظرهای غیردقیق، در صورت ابهام و سئوال در خصوص موضوعات لایحه بودجه ۱۴۰۰ ، آن را به سازمان برنامه و بودجه کشور یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان منعکس و پاسخ لازم را دریافت نمایند.
به گزارش کردپرس، هفته گذشته مدیر دفتر برنامهریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه از اتمام پروژههای نیمه کاره احیای دریاچه ارومیه تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: از یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز دریاچه ارومیه تا کنون ۸۲۰ میلیارد تومان را دولت پرداخت کرده است.
مسعود تجریشی با بیان اینکه۹۰ درصد پروژههای مربوط به احیای دریاچه ارومیه تا پایان سال به نتیجه میرسد، اضافه کرد: ۷۵ درصد از اعتبار اختصاص یافته به احیای دریاچه ارومیه مربوط به پروژههای سازهای بود که این پروژهها با کمک دستگاههای اجرایی، پیمانکاران و مدیریت مناسب به نتیجه رسیده است.
نظر شما