به گزارش کردپرس، مجتبی محمدی روز شنبه در نشست خبری اظهار کرد: این استان، رتبه دوم استفاده از پابند به عنوان جایگزین زندان در کشور را به خود اختصاص داده که سعی داریم در این بخش، حکمهای بیشتری صادر شود. در حال حاضر، حدود ۵٠٠ زندانی در آذربایجان غربی از پابند الکترونیکی استفاده میکنند.
او اضافه کرد: صدور پابند الکترونیکی با تایید ۲ قاضی مستقر در زندان انجام میشود که در تلاش برای افزایش صدور حکم یک هزار و ۲۰۰ پابند هستیم.
محمدی افزود: همچنین ۷۵۰ نفر از مددجویان برای گذراندن ادامه حبس خود به زندان باز منتقل شدند که ضمن کار و درآمدزایی، برخی اوقات برای اعضای خانواده خود نیز ایجاد اشتغال کردهاند.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی تربیتی آذربایجان غربی همچنین ارتقای کیفیت اسکان و تغذیه زندانیان را از اولویتهای این اداره کل دانست و ادامه داد: امسال افزایش ۶ هزار متری فضای ورزشی، کارگاههای اشتغالزایی و اسکان زندانیان از اولویتهای دیگر است.
محمدی گفت: غربالگری زندانیان از لحاظ بیماری انجام و پرونده سلامت زندانی در بدو ورود انجام می شود و با توجه به پایش های صورت گرفته، هیچ زندانی بدلیل ابتلا به کرونا حتی با شرایط سخت تامین اقلام دارویی، در داخل زندانهای آذربایجان غربی فوت نکرد.
او اضافه کرد: ادامه تحصیل تا مقطع دانشگاهی بدون هیچ محدودیتی در داخل زندان مهیا است و به اهتمام این نهاد برای جلوگیری از ترک تحصیلی فرزند زندانیان، نیز موجب بازگشت ۲۳۰ دانش آموز به مدارس شده است.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی تربیتی آذربایجان غربی تاکید کرد: خانواده زندانیان در همه موارد مورد توجه بوده و در زمینه مختلف درمانی و معیشتی مورد حمایت قرار می گیرند.
محمدی سرانه غذایی را یکی از مشکلات اصلی این نهاد عنوان کرد و ادامه داد: ذخیره غذایی در زندانهای استان به اندازه کافی داریم و با مکاتباتی که با مسئولان ارشد کشوری و استانی داشتهایم، دنبال تامین و افزایش بودجه هم هستیم.
مدیرکل زندان های آذربایجان غربی در خصوص وضعیت جرایم استانی هم گفت: بیشتر جرایم مربوط به شرایط مرزی استان است و بدنبال افزایش اعتبارات این حوزه می باشیم . اما به رغم همه شرایط و مرزی بودن یکی از ۵ استان امن کشور به شمار می رویم.
نظر شما