تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه آغاز شد

سرویس آذربایجان غربی- در روزهای بحرانی اخیر دریاچه ارومیه، نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی از تصویب نهایی تحقیق و تفحص از بررسی عملکرد مالی و اداری ستاد احیای دریاچه ارومیه در صحن علنی مجلس با ١٨٢ رای موافق خبر داد.

جلال محمودزاده امروز ٢١ تیر ماه، به خبرنگار کردپرس گفت: طرح تحقیق و تفحص از عملکرد مالی و اداری ستاد احیاء دریاچه ارومیه که سال گذشته طی درخواست اینجانب و جمعی دیگر از نمایندگان با اکثریت آرا در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی تصویب شده بود، امروز با ۱۸۲ رای موافق، ١٥ رای مخالف و ١٢ رای ممتنع به تصویب نهایی مجلس رسید.

او ادامه داد: در راستای اجرای ماده ۲۱۲ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد مالی ستاد احیای دریاچه ارومیه از بدو تاسیس تا آخر سال ۹۹ را بررسی خواهد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در این طرح عملکرد مالی و اداری ستاد احیای دریاچه ارومیه از بدو تاسیس تاکنون، دریافتی ها و نحوه هزینه کرد، سفرهای خارج از کشور، حسابرسی های مالی طرفین قرارداد ستاد احیا، میزان اعتبار دریافتی از دولت و نحوه هزینه کرد آن، قوانین و بخشنامه های ستاد احیا و ... مورد بررسی قرار می گیرد.

او اظهار کرد: با به تصویب رسیدن این طرح از پرونده های موجود در دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور و حتی ارگان‌های نظارتی در خصوص عملکرد ستاد دریاچه ارومیه نیز استفاده خواهد شد و تیم تحقیقاتی آنها را نیز مورد بررسی قرار می دهد.

به گزارش کردپرس، به دلیل انتقادهای وارده و عملکرد ناموفق ستاد احیای دریاچه ارومیه، دو سال پیش رییس دیوان محاسبات کشور از ارسال یک هیات ویژه حسابرسی برای نحوه هزینه‌ کرد ستاد خبر داد، اما نتیجه این تحقیقات هیچ وقت اعلام نشد!

پاییز سال گذشته نیز دادستان دیوان محاسبات کشور از ورود دوباره دیوان محاسبات به نحوه عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه خبر داد و بهار امسال هم سازمان کل بازرسی کشور، بازرسی آذربایجان غربی را مکلف به بررسی عملکرد ارگان های ذی ربط در احیای دریاچه ارومیه کرد.

بنا بر اعلام رسمی دفتر برنامه ریزی وتلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه؛ تا کنون 15 هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه های احیای دریاچه ارومیه هزینه شده، اما هر روز حجم و وسعت دریاچه ارومیه بیشتر آب می رود و مشخص نیست این پول ها کجا صرف شده اند؟!

اکنون در تابستان ١٤٠١ بخشی جنوبی دریاچه خشک شده و پیش بینی می شود تا اواخر مهر ماه سال جاری، این بخش از دریاچه به طور کامل از بین برود. در حالی که قرار بود، سال ١٤٠٤ دریاچه، به سطح تراز اکولوژیک برسد!! این وضعیت نشان از بازگشت دریاچه، به روزهای بحرانی زمان تشکیل ستاد احیای دریاچه ارومیه دارد.

اخیرا هم دولت سیزدهم، ۵۰۵ میلیارد تومان دیگر برای اتمام پروژه های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه تصویب کرده و بر اساس وعده دولت جدید وعده احیای دریاچه تا سال ۱۴۰۷ تمدید شده است!

در کردپرس بیشتر بخوانید؛

بررسی های بی سرانجام از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه/شفاف سازی فدای چه شد؟

طرح تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه کلید خورد

طنز تلخ تكمیل زیرساخت گردشگری دریاچه ارومیه در روزهای بحرانی اش!

ادامه آب رفتن دریاچه ارومیه/ احیای ناکام در کما!

کد خبر 35355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha