فقدان مدیریت واحد و هماهنگ در آموزش و پرورش ایلام  و مدارسی که خودمختار شده اند

سرویس ایلام - والدین ایلامی شاهد نبود یک برنامه یکپارچه از سوی آموزش و پرورش هستند و در چنین شرایطی هر معلم و هر مدرسه انگار بر اساس سلیقه خود قانون خودش را دارد و تابع یک سیستم منظم و یکپارچه نیستند و انگار هر مدرسه و هر مدیری نوعی خودمختاری دارد!

به گزارش خبرگزاری کردپرس، در حالیکه در مدت یکسال گذشته و با مجازی شدن شیوه های آموزشی در مدارس استان ایلام انتظار می رفت که دانش آموزان با فراغ بال بهتری روی دروس خود تمرکز داشته و استراحت بیشتری داشته باشند اما نه تنها اینگونه نشده بلکه مجازی شدن روشهای آموزشی برای دانش اموزان ایلامی باعث سلب آسایش، استرس ناشی از نامنظمی شیوه ی ارائه دروس و آموزش های سلیقه ای و کم کیفیت، افزایش بیماری های ناشی از استفاده طولانی مدت از تبلت و گوشی و آسیبهای دیگر را سبب شده است.

در این بین انتظار می رفت که آموزش و پرورش استان ایلام در آموزش های مجازی و از راه دور برای دانش آموزان مقاطع مختلف یک برنامه منظم و هماهنگ را برای همه مدارس با ساعات اغاز و پایان مشخص همچون مدارس حضوری در پیش بگیرد اما آنانکه دانش آموز در خانه دارند و پیگیر مسائل آموزشی فرزندانشان هستند گاها شاهد نبود یک برنامه یکپارچه از سوی آموزش و پرورش هستند و در چنین شرایطی هر معلم و هر مدرسه انگار برای خود قانون طراحی شده بر اساس سلیقه خود را دارد و تابع یک سیستم منظم و یکپارچه نیستند و انگار هر مدرسه و هر مدیری نوعی خودمختاری دارد .

در همین روزهایی که دانش اموزان به تازگی از امتحانات فارغ شده اند ، باز نبود یک برنامه منسجم و یا شاید نادیده گرفته شدن چنین برنامه هایی باعث شده که هر مدرسه روزی خاص را برای آغاز از سرگیری مدارس مجازی اعلام نمایند به شکلی که برخی مدارس بعد از امتحان چند روزی به دانش آموزان خود استراحت داده و برخی حاضر به استراحت دادن نیستند و بلافاصله به سلیقه خود آغاز کلاسها را اعلام می نمایند .

روند تدریس به شیوه های مجازی در اغلب مدارس ایلام هم غالباً سلیقه ای بوده و مهم ترین روشی که دنبال می شود فوروارد پی در پی فایلهای آموزشی خسته کننده ،تکراری، کپی شده و امتحان گرفتن های پی در پی از دانش آموزان است که باعث بی انگیزگی و دلسردی دانش آموزان شده است. در این زمینه به گفته برخی دانش آموزان مشاهده می شود که یک معلم در ساعات مختلفی از شبانه روز اقدام به ارسال پیام و یا فایل برای دانش آموزانش می کنند .

همچنین به عنوان مثال دانش آموزان راهنمایی در حالیکه تا 30 دیماه درگیر امتحانات خسته کننده بوده اند قاعدتا انتظار بر این است که مدیران مدارس حداقل یک هفته یا چند روز به دانش آموزان خود استراحت بدهند اما در برخی مدارس اعلام شده که بلافاصله از روز شنبه آموزش مجازی از سرگرفته می شود و البته در برخی مدارس هم تا چند روز استراحت اعلام شده.

آموزش های مجازی طولانی مدت و خسته کننده برای دانش آموزان ایلامی علاوه بر اینکه سلامت جسمی و روحی دانش آموزان را به خطر انداخته است نوعی بی انگیزگی ناشی از فقدان مدیریت منظم و واحد را نیز در بین دانش آموزان به دنبال داشته که انتظار می رود آموزش و پرورش استان ایلام ضمن توجه به مقوله سلامت روانی و جسمانی دانش اموزان و در نظر گرفتن نشاط و شادابی دانش آموزان، یک برنامه آموزشی دقیق،منسجم و یکپارچه را برای هم مدارس استان در نظر بگیرد.

کد خبر 3556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha