برگزیدگان ششمین جشنواره ابوذر در کردستان معرفی شدند

سرویس کردستان- فراخوان ششمین جشنواره ابوذر و نخستین جشنواره مکتب حاج قاسم سلیمانی، تیر ماه امسال منتشر شد و تا پایان آذر ماه که مهلت ارسال آثار بود 565 اثر به دبیرخانه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر ارسال شد که امروز در اختتامیه جشنواره، برگزیدگان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، با رای هیات داوران این جشنواره در بخش فیلم طیب الله ویسی از صداوسیمای مرکز کردستان رتبه نخست، شیداعلیمرادی و سعید کُردی به طور مشترک رتبه دوم، حسین چشمه کبودی رتبه سوم را به خود اختصاص دادند و تندیس ویژه این بخش جشنواره هم به مهرداد یوسفی اهدا شد.

در بخش تولیدات خبری این جشنواره هم شیرین مرادی از خبرگزاری فارس، نشمین نوشادی از خبرگزاری ایسنا، زهره نادری مقدم از هفته نامه خبر کردستان، فرید سماواتی از هفته نامه ئاوات، علی کرمی از سایت تابناک و طاهره جلوخانی از سایت کُرد تودی رتبه های برتر را کسب کردند.

همچنین در بخش عکس موضوعی، نوید صیدیمرادی از خبرگزاری شبستان شایسته تقدیر، مصلح پیرخضرانیان از خبرگزاری ایرنا رتبه سوم، فرشید اردلان از خبرگزاری ایسنا رتبه دوم و بختیار صمدی از خبرگزاری فارس رتبه اول را کسب کردند.

در بخش عکس آزاد، ایمان فاتحی از خبرگزاری میزان رتبه اول،الهام امی از خبرگزاری مهر رتبه اول و کیوان فیروزه‌ای از خبرگزاری مهر نیز رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش خبر شهین امجدی از خبرگزاری شبستان رتبه اول، هیوا محمدپور از سایت خبری بارانی نیوز رتبه دوم، شیوا اردلان منش از خبرگزاری فارس و میلاد مرادی از خبرگزاری تسنیم به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش تیتر سروش حبیبی از مهر رتبه سوم، شیرین مرادی از خبرگزاری فارس رتبه دوم و کلثوم مومنی از خبرگزاری ایرنا رتبه اول را کسب کردند.

در بخش یادداشت چنور صادقی از ایرنا، عدالت ناصری از خبرگزاری فارس و منصور اولی از خبرگزاری کردپرس به ترتیب رتبه های سوم تا اول را کسب کردند.

در بخش مصاحبه شیما صادقی از هفته نامه آریز شایسته تقدیر شناخته شد و فاطمه ملایی از خبرگزاری فارس، هژیر الله مرادی از روزنامه روژان و طاهره جلوخانی از سایت کردتودی رتبه‌های اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.

در بخش ویژه مهوش رحیمی از سایت آفتاب دل، عادل پیرویسی از سایت کردتودی برگزیده شدند.

در بخش گزارش؛ ژاله گرگانی از خبرگزاری ایرنا و شیما صادقی از هفته نامه ئاریز شایسته تقدیر شناخته شدند و حسین حسین زاده از ایرنا رتبه اول، روزیتا قادری از تسنیم و شیرین مرادی از خبرگزاری فارس مشترکا رتبه دوم و فرانک کیانپور از خبرگزاری ایسنا و هژیر الله مرادی از روزنامه روژان به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش فیلم ابوذر، مسعود باتمانی از تسنیم، سروه احمدی از صدا و سیما و میدیا رحیمی از خبرگزاری صدا و سیما از صدا و سیما نیز به ترتی رتبه‌های سوم تا اول را کسب کردند.

امروز جنگ قلم و اندیشه است

سردار سید صادق حسینی، فرمانده سپاه بیت المقدس در آیین اختتامیه جشنواره ابوذر اظهار داشت: همچون حاج قاسم به جای پشت صحنه باید در خط اول با دشمن بجنگیم که این شامل عرصه رسانه‌ای و فرهنگی هم می‌شود.

وی با بیان اینکه در تمام عرصه‌های کشور با یک جنگ نرم مواجه هستیم افزود: امروز جنگ قلم، فکر، اندیشه، تفکر، نبوغ و قدرت علمی و عملیات روانی است که دشمن را در این عرصه‌ها هم وادار به شکست کردیم.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اضافه کرد: نگاه بیرونی و نگاه به غرب را به فراموشی بسپاریم و از نخبگان و ظرفیت داخلی کشور بهره بگیریم.

سردار حسینی گفت: تفکر لیبرالیستی باید برای همیشه از این کشور رخت بر بندد و تفکر انقلابی و جهادی را جایگزین کنیم.

وی با بیان اینکه وظیفه همه ما است که از استقلال کشور دفاع کنیم یادآور شد: در انتخابات ریاست جمهوری، رقابت مشارکت و سلامت و امنیت انتخاباتی اهمیت دارد و امیدواریم با بصیرت، دولت ولایی، خدایی و متکی به امکانات و ظرفیت داخلی روی کار آید.

سردار حسینی با اشاره به اینکه حاج قاسم جهاد اکبر و اصغر را در کنار هم داشت اظهار داشت: شهید سردار سلیمانی اهل فضل بود و هیچوقت میدان جهاد را ترک نکرد و الگوی جهاد را برای ما به جا گذاشته است.

وی با بیان اینکه ما جلوی راهبرد فشار حداکثری و تحریم را گرفتیم و در عملیات روانی موفق شدیم یادآور شد: شهید سلیمانی پشت رهبری ایستادند از وقوع جنگ جلوگیری و دشمن را به عقب راندند و برای قوی و قدرتمند شدن محور مقاومت جانفشانی‌های مختلفی را داشتند.

اهالی رسانه باید از لحاظ دقت و تفکر با دیگر اقشار جامعه تفاوت داشته باشند

ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان و امام جمعه سنندج هم در این آیین، به روز بودن و آینده نگری را از جمله مباحث مورد توجه اهالی رسانه دانست و افزود: وظیفه و رسالت خطیری بر عهده صاحبان رساله وجود دارد که انتشار اخبار توسط آنها جامعه را می‌تواند به سوی آگاهی و شجاعت سوق دهد.

ماموستا رستمی بر هوشیاری اهالی رسانه تاکید کرد و گفت: اهالی رسانه باید از لحاظ بصیرت، روشن بینی، صبر، دقت، تفکر و قدرت تشخیص و امانتداری با دیگر اقشار جامعه متفاوت باشند و اگر در زمان جنگ دربرابر همه قدرت های بیگانه ایستادیم به واسطه اتحاد و انسجامی بود که با تبلیغ صحیح رسانه ها بوجود آمد.

وی با اشاره به اینکه شهدا با شهادتشان در مقابل ظلم و ستم دشمنان پیام شجاعت، صبر و شکیبایی را به جهانیان ابلاغ کردند، اظهار داشت : یکی از ویژگی های بارز و مهم بشر ایثار و فداکاری است که سردار سلیمانی برای دفاع از جان مردم فدارکاری کرد.

وی افزود: بعد از شهادت سردار سلیمانی تحرک اسلامی و وحدت بین مسلمان ها ایجاد شد و برای جنایتکاران هم شرمندگی بجا ماند.

امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه دهه فجر سرآغاز نوید و استقلال و آزادی در ایران اسلامی است، افزود: قبل از انقلاب، دوران بی امکانات و وابستگی شدید به دیگر کشورهای دنیا در ایران حکمفرما بود.

رسانه ها، امید و توانمندی را در کشور تقویت کنند

رییس سازمان بسیج رسانه گفت‌: رسانه‌ها امید، توانمندی و روی پای خود ایستادن را در کشور تقویت و تبیین کنند.

مسعود بصیری روز شنبه در آیین اختتامیه جشنواره ابوذر کردستان اظهار داشت: قدرت و اثرگذاری رسانه‌ها برای سرعت بخشیدن به اضمحلال یا فروپاشی یک سازمان، ساختار و جامعه زیاد است.

وی با بیان اینکه خبرنگاران پیامبران حقیقت در جامعه هستند. تاکید کرد: خبرنگاران باید مردم و جامعه را آگاه کند و تولیدات رسانه‌ها اگر با حقیقت منطبق نباشد باعث فروپاشی می‌شود.

بصیری با بیان اینکه رسانه‌ها باید حقیقت و واقعیت دنیای غرب را بیان کنند افزود: بزرگترین مکتب‌های غرب درگیر مشکلات اقتصادی هستند و امریکا با همه ثروتی که اندوخته توان اداره جامعه خود را ندارد.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها باید بگویند بیشترین تجاوز به کودکان و زنان در اروپای غربی است و بسیاری در این کشورها با فقر دست و پنجه نرم می‌کنند.

بصیری با اشاره به جشنواره ابوذر اظهار داشت: امیدواریم این جشنواره‌ها و حمایت‌ها بابی برای یاداوری ها در مورد توانمندی های خودمان و حقیقت اسلام داشته باشیم.

کد خبر 3558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha