به گزارش کردپرس، رسول جلیلی با بیان اینکه بیمه گری محصولات دامی و طیوردر طول سال امکان پذیر است، افزود: به دلیل کاهش بارندگی ها نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، احتمال وقوع خسارت سرمازدگی و خشکسالی در برخی محصولات زراعی و باغی استان وجود دارد.
او ادامه داد: مهلت بیمه گری محصولات باغی و تنه درختان دراستان تا پایان بهمن و محصولات زراعی تا ۱۵ بهمن ماه تمدید شده و از کشاورزان و بهره برداران استان درخواست داریم قبل از اتمام این مهلت با مراجعه به کارگزاران مربوطه نسبت به بیمه محصولات زراعی و باغی خود اقدام کنند.
جلیلی تصریح کرد: خطرپذیری فعالیت در بخش کشاورزی به علت وابستگی زیاد آن به شرایط جوی، همواره مقوله پوشش بیمه محصولات کشاورزی در منطقه را با اهمیت کرده است.
او از وارد شدن خسارت نزدیک به ۹۲۸ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی استان ناشی از حوادث غیر مترقبه در سال زراعی ۹۸-۹۹ خبر داد و افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون نیزبیش از ۳۶ میلیارد تومان به دلیل کاهش بارندگی های پاییزه، وقوع سیل و عدم پوشش مناسب برف و سرمازدگی به محصولات زراعی و باغی استان خسارت وارد شده است.
رییس جهاد کشاورزی استان ادامه داد: صندوق بیمه کشاورزی با هدف حمایت از کشاورزان تاسیس شده و محصولات کشاورزی را در برابر هر گونه خطری از جمله سیل، تگرگ، یخبندان، سرمازدگی و خشکسالی و عدم پوشش برف به ۲ صورت عمومی وپایه و انفرادی بیمه میکند.
به گفته جلیلی؛ عدم تخصیص به موقع منابع مالی و اعتباری از طرف دولت به صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای جبران بخشی از خسارت وارده به کشاورزان را یکی از چالش های مهم موجود بر سر راه توسعه فرهنگ صنعت بیمه کشاورزی در استان است.
او افزود: افزایش آگاهی کشاورزان و فرهنگ سازی برای ترویج بیمه محصولات کشاورزی ، توسعه کشتهای گلخانه ای و نصب سامانه های ضد تگرگ و سرمازدگی در باغات استان برای کاهش تاثیرات مخاطرات طبیعی در بخش کشاورزی استان را مهم ارزیابی کرد.
نظر شما