مسئولان دیواندره ای در جایگاه پاسخگویی قرار گرفتند

سرویس کردستان – مدیران پنج اداره شهرستان دیواندره با حضور فرماندار عملکرد خود را ارائه و سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

به گزارش کردپرس، با هماهنگی معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری دیواندره در جلسه ای که چهار ساعت و 30 دقیقه بطول انجامید روسای منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی، صمت و راهداری با حضور فرماندار دیواندره و معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری بعد از ارائه گزارش عملکرد به سوالات خبرنگاران و فعالان فضای مجازی شهرستان دیواندره پاسخ دادند .

فرماندار دیواندره در ابتدای نشست خبری اظهار کرد: دنبال تغییرات در شهرستان هستیم مجموعه اداری از تمام نظرات و پیشنهادات جهت پیشرفت استفاده خواهیم کرد. این نشست نیز نوعی دموکراسی است با هم صحبت و مذاکره خواهیم کرد.

جمال ارشدی ادامه داد: انتقاد، سازنده و مثبت است، مدیران به انتقادات سازنده توجه کنند. در مراحل بعدی نیز مدیران دیگر برای پاسخگویی خواهند آمد دنبال این هستیم مشکلات به گوش مسئولان برسد تا برای رفع آنها تلاش شود.

وی افزود: از هر طرحی که منجر به اشتغال شود استقبال و در تمام سطح کار را دنبال می کنیم تا به نتیجه برسد. ایجاد اشتغال مهم ترین نیاز شهرستان است از طرحهای که اشتغالزایی واقعی دارند حمایت می کنیم.

ارشدی گفت: نظام و دولت در راستای اشتغالزایی و مهاجرت معکوس در شهرستان گام‌های مثبت و تاثیرگذاری برداشته ولی این خدمات و اقدامات آنچنان که باید و شاید به مردم اطلاع رسانی نشده که از اهالی رسانه و فعالان فضای مجازی درخواست داریم عملکرد دستگاه‌ها را به اطلاع مردم برسانند.

وی بیان کرد: دولت مخالف انتقاد نیست بلکه موافق بیان پیشنهادات و انتقادات سازنده از سوی همه اقشار بویژه اصحاب رسانه است، نقد و انتقاد باید سازنده و مفید باشد نه اینکه تخریب و تضعیف مسوولان را در پیش بگیرد که خوشایند دشمنان نظام است.

وی به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان در بخش‌های مختلف نیز اشاره کرد و یادآور شد: این شهرستان با توجه به ظرفیت‌های موجود از جمله پوشش گیاهی در منطقه سارال و چهل چشمه و معادن بسیار غنی می‌تواند سرمایه گذاران را جذب کند اما لازمه آن معرفی این ظرفیت‌هاست که خبرنگاران و اهالی رسانه می‌توانند در این زمینه کمک مهمی باشند.

آمادگی 36 دستگاه و 13 پیمانکار برای برف روبی

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای دیواندره در این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران اظهار کرد: رفع نقاط حادثه خیز در مسیر دیواندره به بیجار و دیواندره به سنندج انجام شد. در برخی نقاط برای ترمیم جاده از محلول های استفاده شده بود که مختص مناطق گرمسیر است و برای استان کردستان مناسب نیست و در زمان بارندگی جاده لغزندگی شدیدی ایجاد می کرد که با روکش آسفالت مشکل رفع شد.

بهزاد رشیدی ادامه داد: نصف و تعمیر تابلو و علائم به پیمانکار واگذار شد . خط کشی محور دیواندره به زرینه انجام شده اما نبود اعتبار مشکلاتی ایجاد کرده است. چند پهلو گیر در ورودی روستاها درست شد که مانع از تصادف در این نقاط شده است.

وی افزود: تسطیح و رکلاژ و شانه سازی در محورهای مختلف داشته ایم. بطول 180 کیلومتر شیار زنی نیز انجام شده است. پل روستای قالوجه که اعتباری نداشته است در حال اتمام است. در طرح ابرار در بخش راه روستایی رتبه اول استان را داریم.

رشیدی بیان کرد: چند مسیر غار کرفتو، مران علیا و ... که مطالبه رسانه های شهرستان و مردم منطقه بود زیر سازی و آماده سازی انجام شده که در اردیبهشت آسفالت خواهد شد . 7 کیلومتری که در مسیر تکاب به حوزه دیواندره اضافه شد زیر سازی و آسفالت خواهد شد.

وی گفت: 850 تن نمک و 8000 تن ماسه حمل و ذخیر سازی شده تمام انبارهای ماسه و نمک پر است . 36 دستگاه ماشین آلات آماده برف روبی داریم و با 13 پیمانکار نیز قرارداد منعقد شده است.

پروژه بزرگترین پرورش ماهی در انتظار آبگیری سد سیازاخ

مدیر جهاد کشاورزی دیواندره نیز در این نشست اظهار کرد: استان کردستان با تولید 10 درصد گندم کشور به انبار غله معروف است. باید بتوانیم از ظرفیت های که در سطح استان و شهرستان استفاده کنیم . غنی ترین مراتع را در سطح دنیا داریم باید مردم و ساکنان این شهرستان را به سمت و سوی توسعه دامپروری و زنبورداری هدایت دهیم.

حمید وزیری ادامه داد: تلاش کرده ایم تسهیلات ارزان قیمت در اختیار مردم قرار گیرد. سه پروژه پرورش ماهی ایجاد شده است که یکی از آنها در پایاب سد مگا پروژه و ملی است و تاثیر مثبتی در اقتصاد شهرستان خواهد داشت که متاسفانه به دلیل تکمیل نشدن سد فعالیت آن آغاز نشده با وعده های که داده شده است با آبگیری سد در سال 1400 این پروژه نیز فعالیت خود را شروع خواهد کرد.

وی افزود: از محل طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی ۲۸۰ میلیارد ریال تسهیلات برای بهره برداران این شهرستان عمدتا در بخش دامپروری پرداخت شده است.خوشبختانه نهضت ساخت گلخانه‌های مدرن در شهرستان آغاز شده و مجتمع گلخانه فوق مدرن بخش خصوصی براداران کریمی و گلخانه روستای سرقلعه که ۲۲ بهمن آماده و به بهره برداری می‌رسد از جمله این طرح‌ها است.

تشکیل 282 پرونده برای مقابله با تخریب مراتع

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دیواندره نیز گفت: ابتدای سال تاکنون جهت مقابله با تخریب مراتع 282 پرونده برای 132 هکتار مرتع تخریب شده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده است. در برخی موارد تکمیل یک پرونده بیشتر از یک ماه طول میکشد و باید قوانین بازدارنده تری در این زمینه وضع شود.

ناصر امینی در پاسخ به اینکه نقشه های منابع طبیعی مشکل دارد و بسیاری از کشاورزان معترض هستند اظهار کرد: آخرین نقشه ما مربوط به سال 64 است که با ابتدایی ترین فناوری ها گرفته شده است و قطعا فناوری در امروز فرق کرده است و کمیته رفع تداخلات اراضی ملی و کشاورزی نیز برای همین است حقی از کشاورزی ضایع نشود.

وی ادامه داد: از محل طرح صندوق توسعه ملی ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت سیل بند و ایجاد سازه‌های گابیونی در سه حوزه اخکند، خورخوره و کرفتو در مساحت ۷۵ هزار هکتار تخصیص یافته است. این طرح‌ها با هدف جلوگیری از مهاجرت روستاییان، تجزیه خاک، پوشش گیاهان و کوپه کاری و بذر پاشی مراتع اجرا شده است.

امینی بیان کرد: در طرح ۹ در ۹۹ کاداست اراضی ملی که سهم شهرستان ۱۰۰ هزار هکتار بود تا امروز برای ۶۰ هزار هکتار سند تک برگی اخذ شده است.

رتبه اول بانک کشاورزی دیواندره در پرداخت تسهیلات

رئیس بانک کشاورزی دیواندره نیز در این نشست گفت: بانک کشاورزی دیواندره در پرداخت تسهیلات برای طرح های کشاورزی رتبه اول استان را دارد . به کشاورزان خسارت دیده نیز برای جبران خسارت سرمازدگی محصولات ۴۰ میلیارد ریال بیمه غرامت به کشاورزان شهرستان پرداخت شد.

محمد ابراهیمی با اشاره به آغاز ثبت نام برای دریافت کشاورز کارت از طریق بانک کشاورزی یادآور شد: تاکنون برای ۱۸ نفر از مراجعین پرونده تشکیل و تسهیلات در قالب کشاورز کارت پرداخت شده است.

گزارش / هیوا محمدپور

کد خبر 364037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha