اقدامات بانک ها و دستگاه های اقتصادی در حوزه تسهیلات تبصره 18 مناسب نیست

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان با بیان اینکه اقدامات انجام شده از سوی ادارات و بانک‌ها در حوزه پرداخت تسهیلات تبصره 18 مناسب نیست، گفت: پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ باید منتج به ایجاد اشتغال شود.

به گزارش کرد پرس، سیدکمال حسینی در جلسه کارگروه اشتغال کردستان با بیان اینکه تعهدات اشتغالزایی استان در سال ۱۴۰۱ بسیار بالا است، گفت: نحوه توزیع اعتبارات مشاغل خانگی در سال جاری نیز مشخص شده و ۷۰ درصد از این اعتبارات باید شهرستانی توزیع و ۳۰ درصد باقیمانده به صورت متمرکز باشد.

وی افزود: توزیع این اعتبارات بر مبنای 3 آیتم جمعیت، میزان تحقق جذب در سال گذشته و تعیین محل مناسب برای عرضه دائمی تولیدات مشاغل خانگی، به شهرستان‌ها تخصیص می‌یابد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان با اشاره به اینکه کردستان در پرداخت اعتبارات تبصره ۱۸ با پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۷۰۰ طرح رتبه ۶ کشوری را کسب کرده است، اظهار کرد: هزار و 800 میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار استان قرار گرفته که توزیع درست آن نیازمند مدیریت درست است.

حسینی با ابراز نارضایتی از عملکرد برخی بانک‌های عامل (خصوصی) در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، ادامه داد: آیین نامه پرداخت تسهیلات برای همه بانک ها مشترک است و با همین آیین نامه برخی بانک‌های استان قوی عمل کرده و موفق به جذب سهم سایر استان‌ها شده است.

وی در خصوص اعتبارات حمایتی تبصره ۱۶ هم بیان کرد: هدف اصلی این اعتبارات توانمندسازی است و بنیاد برکت به درستی در راستای تحقق این هدف عمل کرده است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان یادآور شد: مسئله اشتغال جزو اولویت‌های مهم استان است که تحقق اهداف در این حوزه نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و همراهی همه بخش‌ها است، باید از ظرفیت آموزش و تسهیلات برای ایجاد اشتغال استفاده کنیم.

رشد 296 درصدی ثبت اشتغال کردستان در سامانه رصد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه ثبت مشاغل در سامانه رصد در 3 ماهه گذشته نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل 296 درصد رشد داشته است، گفت: فنی و حرفه‌ای، ورزش و جوانان و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جزو دستگاه‌های فعال در ثبت سامانه رصد بوده‌ و بیشترین درصد تعهد ثبتی را در سامانه رصد داشته‌اند.

فرزاد پیشکاری افزود: سازمان جهاد کشاورزی، صمت و کمیته امداد نیز از دستگاه‌های برتر استان از لحاظ عملکرد در سامانه رصد است.

وی با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی استان در حوزه مشاغل خانگی در سال گذشته، اظهار کرد: کل اعتبارات استان 43 میلیارد تومان بود که مبلغ 45 میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شده‌ است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: 39 میلیارد تومان از 45 میلیارد تومان طرح معرفی شده به بانک‌ها تا این مقطع پرداخت شده است.

پیشکاری به سامانه ملی اشتغال و کسب و کار اشاره کرد و یادآور شد: این سامانه مشتمل بر بانک اطلاعات جامع از مشخصات و ویژگی‌های شغلی جمعیت در سن کار کشور، استانداردسازی و طبقه‌بندی حرف و مشاغل و بانک اطلاعات کارفرمایان (بنگاه‌ها ) طراحی و راه‌اندازی شده است.

وی یکی از مشکلات بیکاری در جامعه امروزی را نبود مهارت عنوان کرد و بیان کرد: بیش از 50 درصد فارغ‌التحصیلان استان کردستان فاقد مهارت‌های لازم هستند که این موجب افزایش بیکاری در سطح استان کردستان شده است.

کد خبر 36477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha