بختیار خلیقی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان با بیان اینکه با اجرای سامانه جامع انبارها در استان درصد شفاف سازی ورود و خروج کالاها در کردستان به ۹۰ درصد رسیده است، گفت: یکی از پروژه های وزارت صنعت، معدن و تجارت که به صورت جد در دست اجرا بوده، بحث سامانه جامع تجارت است.
وی با اشاره به اینکه این سامانه در راستای شفاف سازی ورود و خروج کالا انجام می شود و در بستر سامانه تجارت سامانه های دیگری از جمله سامانه جامع انبارها اجرا می شود، افزود: انتظار می رود با اجرای هر چه بهتر این سامانه توسط دستگاه های اجرایی درصد شفاف سازی استان به ۱۰۰ درصد برسد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: در زمینه کالای دخانی بیشتر از ۱۰۰ درصد شفاف سازی داریم در زمینه لوازم خانگی ۵۵ درصد و در زمینه کشاورزی ۸۵ درصد درست است.
خلیقی ادامه داد: در زمینه موبایل زیر ۲۰ درصد شفاف سازی داشته ایم که با معرفی واحدهای متخلف به تعزیرات حکومتی این حوزه نیز افزایش پیدا کرده است.
وی در خصوص سامانه جامع تجارت یادآور شد: باید تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش و خرده فروش در بستر سامانه اطلاعات خود را ثبت کنند در غیر این صورت مشمول تبصره ماده ۱۸ مبارزه با قاچاق کالا و ارز می شوند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: سازمان صمت نظارت لازم برای بحث نظارت بر انبارها را انجام داده که در کل در بحث سامانه نظارت بر انبارها ۸۲ هزار انبار در سطح استان ثبت شده که از این تعداد ۹ هزار به صورت غیر فعال هستند غیرفعال و مابقی فعال هستند.
خلیقی با بیان اینکه در 4 ماهه سال جاری برای بحث نظارت و بازرسی بر انبارها هزار و ۱۳۰ مورد بازرسی صورت گرفته و همچنین ۱۱۴ مورد گشت مشترک شکل گرفته است، گفت: در مجموع تعداد پرونده هایی که تشکیل شده ۸۱ مورد با ارزش ریالی ۵۸ میلیارد ریال بوده که به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
وی افزود: در زمینه قاچاق نیز با هماهنگیهای صورت گرفته در کل استان هزار و ۸۴ مورد بازرسی صورت گرفته که ۶۸ پرونده به ارزش ریالی ۲۲۷ میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: تمامی این اقدامات در بستر سامانه جامع تجارت بوده و فعالین اقتصادی باید نسبت به ثبت سامانه در بستر سامانه جامع و درج قیمت در این سامانه قدامات لازم را انجام دهند.
نظر شما