به گزارش کردپرس، سالم مرادی در این زمینه عنوان کرد: معیار درجهبندی شهرداریهای کشور بر اساس شاخصهایی (از جمله جمعیت شهری، درآمد و بودجه شهرداری و تقسیمات کشوری که مربوط به درجه استانداری، درجه فرمانداری و درجه بخشداری یک منطقه) است که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده و شامل ۱۲ درجه است. درجه یک این ردهبندی مربوط به شهرداریهای تازه تأسیس است و درجه ۱۲ نیز مربوط به کلانشهرها از جمله مشهد، اصفهان و تبریز است.
شهردار پاوه افزود: آخرین ارتقای درجهبندی شهرداری پاوه در سال ۱۳۷۲ بوده است که بر اساس آن درجه شهرداری پاوه از ۵ به ۶ ارتقا یافت و امروز بعد از ۲۹ سال شاهد ارتقای دو درجهای شهرداری پاوه هستیم؛ که با توجه به نقش این ارتقای درجه در توسعه و آبادانی شهر، دستاورد بسیار مهمی به حساب میآید.
مهندس مرادی تصریح کرد: با توجه به اهمیت ارتقای درجه شهرداری در توسعه و آبادانی شهر، بهمنماه سال گذشته مسئو مالی شهرداری مأمور پیگیری ارتقای درجه شهرداری شد و از آن پس پیگیریهای متعددی توسط این شهرداری (از جمله مکاتبات و سفرهای کاری) انجام شد و خوشبختانه این تلاشها به ثمر نشست و درجه شهرداری به یکباره از ۶ به ۸ ارتقا یافت.
شهردار پاوه با اشاره به ارتقای درجه و نقش آن در پیشرفت شهر، گفت: یکی از تأثیرات ارتقای درجه در حوزه افزایش بدنه سیستم نیروی شهرداری، افزایش کارشناسان و افزایش ادارهها و واحدها و همچنین افزایش تعداد معاونتها دیده خواهد شد. بدون شک هر چه تعداد واحدها و کارشناسان و نیروهای زبده شهرداری بیشتر شود، این موضوع باعث ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهد شد و مردم خدمات را بهتر لمس خواهند کرد.
وی ضمن با بیان اینکه ارتقای درجه شهرداری در حقوق و مزایای پرسنل شهرداری تأثیر مستقیم دارد، افزود: علاوه بر این در جذب اعتبارات ملی و استانی، جذب ماشینآلات سنگین خصوصاً ماشینآلات آتشنشانی و تجهیزات و ادوات سنگین آتشنشانی، کمک اعتباری پروژههای ملی مثل طرح پسماند و موارد مشابه تأثیر بسزایی خواهد داشت و اظهار امیدواری کرد: از این ارتقای درجه به نحو احسن جهت توسعه مدیریت شهری و جذب امکانات جهت آبادانی شهر بهره ببریم
نظر شما