به گزارش خبرگزاری کردپرس، در خبر تین نیوز به نقل از برخی رانندگان و فعالان صنفی عرصه حمل و نقل آمده است: حسن بهرام نیا استاندار ایلام یک راننده اتوبوس را مورد ضرب و شتم قرار داده و با کارمند سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای (نماینده اداره کل راهداری قزوین) نیز برخورد توهین آمیز داشته است.
بر اساس این گزارش، رانندگان در شبکههای اجتماعی از وزیر کشور خواستار پاسخگویی در مورد این اقدام استاندار ایلام شده اند و همچنین یک فعال صنفی به خبرنگار تین نیوز گفته: شکواییه ای با امضای کلیه کانون ها، اتحادیه ها و انجمن ها علیه استاندار ایلام تهیه و تقدیم وزیر کشور و رئیس جمهور خواهیم کرد و به هیچ عنوان از شکواییه خود کوتاه نخواهیم آمد.
انعکاس این خبر در استان باعث شد، امروز روابط عمومی استانداری ایلام با انتشار بیانیهای این موضوع را تکذیب کرد و نوشت: در خصوص ادعای برخورد با کارمند راهداری، به اطلاع میرساند؛ هدایت و مدیریت رانندگان ناوگان اتوبوسرانی جهت تسهیل خدمترسانی به زوار در گرمای طاقتفرسای مهران وظیفه کارمند راهداری مستقردر پایانه است اما عدم اهتمام کارمند به انجام وظیفه خود باعث شد تا شخص استاندار به منظور جلوگیری از وقوع هرگونه بحران و تسهیل بازگشت زوار به شهرهای مقصد در پایانهای به مساحت ۲۷هکتار، نسبت به ساماندهی اتوبوس شهرهای مختلف مبادرت ورزیده و با هدایت اتوبوسها از بروز هرگونه مشکل و تحمیل فشار به زوار جلوگیری به عمل آورند.
حال این سوال مطرح میشود آیا تذکر به یک کارمند جهت انجام وظیفه قانونی خود به گونهای که برای عمل به آن به حضور نماینده عالی دولت نیازی نباشد چرا باید برخورد یا اهانت تعبیر و تفسیر شود؟! آیا این ترک فعل کارمند در شرایطی که هرگونه کوتاهی و اهمال کاری میتوانست زمینهساز وقوع یک بحران در مرز شود، از سوی استاندار بهعنوان مدیر ارشد ستاد اربعین استان قابل اغماض است ؟! آیا چنانچه خدای نخواسته ترک فعل یک کارمند زمینهساز وقوع یک بحران میشد، آنوقت چه کسی باید پاسخگو میشد؟!
نظر شما