به گزارش خبرنگار کردپرس؛ دکتر حسین پورگفت: ۵ محور و ۲۲ هدف ،سرلوحه برنامه های اداره کل استاندارداست که در چارچوب آن برنامه های راهبردی و عملیاتی اداره کل استاندارد بنا میشود.
وی افزود: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که مشتمل بر ۶۰ ماده و ۳۳ تبصره است، وظایف سازمان ملی استاندارد به عنوان یک ساختار ونهاد حاکمیتی و تلاش پاسداران گمنام عرصه کیفیت و مدعی العموم کیفیت در عرصه خدمت رسانی به مردم و حفظ منافع عامه در دوران تحول خود حرکت می کند.
وی وظایف و ماموریت های استاندارد را برگرفته از چهار حوزه کلیدی شامل: استاندارد سازی یا نظارت بر اجرای استاندارد، اندازه شناسی، تایید صلاحیت و ارزیابی و انطباق دانست و گفت: تصویب اجباری شدن خدمات پس از فروش خودرو در جلسه اخیر شورای عالی استاندارد کشورو اجباری شدن خدمات پس از فروش لوازم خانگی در آینده نزدیک نویدبخش این برنامه تحولی میباشد.
مدیر کل استاندارد؛ارتقای چهار پله ای سازمان استاندارد ایران در رده بندی جهانی ایزو از رتبه ۲۶ به ۲۲ را نشان از عملکرد خوب سازمان ملی استاندارد در حوزه برنامه های تحولی در سال گذشته دانست.
حسینپور با تاکید بر اینکه در زمینه حفظ منافع عامه با احدی تعارف نداریم و از بستر مماشات وارد نخواهیم شد گفت: اولویت اداره کل استاندارد رعایت استاندارد کیفی است بنابراین ما با قیمت ها کاری نداریم و جزو وظایف ما نیست.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: تهیه و تدوین سند یکپارچه غذا در سازمان ملی استاندارد مبتنی بر اصالت کیفیت، سلامت، ایمنی و با هدف بهره مندی آحاد جامعه از غذای سالم و کافی و پایدار در سطح مطلوب، تدوین ۹۹۰ استاندارد ملی در یک سال اخیر، افزایش استانداردهای ملی کشور به ۳۴۸۰۰ استاندارد و سند، بازنگری استاندارد یورو۵ استاندارد گاز طبیعی ، نفت کوره، استانداردهای ۸۵گانه خودرویی و بازنگری اساسی در استاندارد ملی برنج از جمله عملکرد و برنامههای سازمان ملی استاندارد بوده است.
حسین پور تصریح کرد: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوبه شورای عالی استاندارد کشور، استاندارد در حوزه خدمات و تدوین در حوزه خدمات پستی، آموزشی و خدمات گردشگری و بهزیستی را به عنوان تکلیف ادارات کل استانی ابلاغ کرده است که این نشان دهنده آن است مرغوبیت و کیفیت و سلامت کالا خط قرمز سازمان ملی استاندارد است.
وی به ۲۰۶۹ نمونه و بازرسی در طرح طاها در ۷ ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و گفت: از اول مهر سال گذشته تاکنون ۷۸۰۱ مورد بازرسی طرح طاها و همچنین ۱۲۵۴ مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی در زمینه کنترل پایش وزنی داشتیم.
وی بیان کرد: اداره استاندارد در بخش غذایی از مزرعه تا سفره و در صنعت از کارخانه تا مصرف کننده ورود جدی پیدا کرده ایم .
رئیس اداره کل استاندارد از انجام ۵۲۲ بازرسی کارشناسان استاندارد در طرح نظارتی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: از جمله بازرسی از آسانسور های غیر استاندارد و ناایمن بود که برای این کار از مراکز دولتی و عمومی شروع کردیم.
دکتر حسین پور افزود: استان کرمانشاه به لحاظ داشتن زیر ساخت و طبیعت گردشگری رتبه ۶ پذیرش استانداردهای بین الملل در گردشگری را برای ما هموار کرده است تا بتوانیم به راحتی به این حوزه ورود کنیم. تعامل با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را از روز اول در دستور کار خود قرار داده و با توجه به تاکید رهبری به حوزه علوم انسانی زمینه ورود به استاندارد سازی را از این حوزه کلید زدیم.
وی با اعلام اینکه دو شرکت تولید کننده روغن حیوانی در کرمانشاه موفق به اخذ نشان حلال شده و پروانه چند شرکت سیلندر پرکنی گاز مایع نیز تعلیق شده است گفت: نمونه برداری و آزمون نمونه های بازرسین ما نشان می دهد بنزین ما استاندار نیست بنابراین در حوزه کنترل کیفیت بنزین مصرفی نیز ورود پیدا کردیم.
وی راه اندازی شعبه ویژه داد ستانی در حوزه رسیدگی به جرایم استاندارد با همکاری دادستان و ریاست دادگستری، نظارت بر کالاهای صادراتی و وارداتی در مرزها، صدور ۴۱۷ تاییدیه ایمنی و کیفیت در شش ماه اول سال برای آسانسور پله های برقی، انجام ۱۰۱۰ مورد بازرسی کالیبراسیون ترازو های سبک و سنگین، انجام یک هزار بازرسی از نازل های عرضه سوخت در استان و ورود به حوزه پرسنلی و منابع انسانی با در نظر گرفتن تغییر و نوآوری و بهره مندی از فرایند مربیگری و مدیریت دانش در اداره کل استاندارد را می توان از جمله اقدامات این اداره کل نام برد.
نظر شما