به گزارش خبرگزاری کردپرس، سارا فلاحی گفت: ما باید جلوی مهاجرت و فرار نخبگان را بگیریم و اگر مسیر فرار نخبگان و چرایی آن را نبندیم و حل نکنیم، ایران دچار چالش اساسی خواهد شد. از نظر من حساب کسی که در مسند قدرت قرار دارد و زمینه فرار نخبگان را ایجاد می کند با آن دشمنی که دانشمند ما را در دل سرزمینمان ترور می کند، جدا نیست.
وی افزود: نهادهای موازی زیادی مخصوصا در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی وجود دارد و این مساله موازی کاری باید حل شود. این ساختارهای موازی همدیگر را می بلعند و حذف می کنند و به همدیگر اجازه نمی دهند کاری درست انجام شود. اگر هم این نهادهای موازی دور یک میز برای یک مسأله ای جمع بشوند، از بس که زیاد هستند راحت می توانند با فرافکنی قسر در بروند و پاسخگو نباشند چون برای متهم کردن، افراد زیادی وجود دارد که انگشت اتهامشان را به سمتش بگیرند.
نماینده مردم استان ایلام خاطرنشان کرد: در مورد سندهای ۵ ساله توسعه باید تجدیدنظر کرد چرا که طبق بررسی ها، بیشتر مفاد این سندهای توسعه، اجرایی نمی شوند و ما در مجلس منتقد این روند هستیم و باید این روند تغییر کند.
فلاحی گفت: یکی دیگر از مشکلات ما در کشور سازمان اداری و استخدامی است که با وجود پیروزی انقلاب اسلامی همچنان چالش های رژیم گذشته در آن جاری و ساری است. ساختار اداره استخدامی ما نه تنها ظرفیت سه شعار متعالی انقلاب یعنی "عدالت، معنویت، عقلانیت" را ندارد بلکه از بسیاری جهات با این شعارها در تضاد است. یکی از گره های کور در کشور ما این ساختار است و باید فرو بریزد و به درستی ساخته شود.
او به ناآرامیهای اخیر در کشور اشاره و گفت: در مبحث رسانه، باید هزینه کنیم. در جنگ روایت ها باید اولین، صادق ترین و شفاف ترین روایت مال ما باشد. در جنگ رسانه ای، تولید محتوای خوب و متناسب، مهم تر از در اختیار گرفتن پیام رسان هاست چرا که اگر تمام پیام رسان ها را در اختیار داشته باشیم ولی نتوانیم در آن تولید محتوای مناسب داشته باشیم، نخواهیم توانست افکار عمومی را برای مسأله ای قانع کنیم. بنابراین باید در این راستا نقشه راه صحیح داشته باشیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم تاکید کرد: در سیاست خارجی باید سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و هوشمندی داشته باشیم و تلاش کنیم مطلوب ترین روایت را از جمهوری اسلامی ارائه دهیم.
فلاحی گفت: دشمن از ورود ایران به حوزه های مختلف قدرت نگران است ما در حوزه های بهداشتی، آموزش عالی، اقتصاد هسته ای، پزشکی، خدمات رسانی در حوزه انرژی، موشکی، پهبادی و... در دنیا حرف های زیادی برای گفتن داریم، نباید با اشتباهات درونی، زمینه تقلیل سرمایه اجتماعی و سوءاستفاده دشمن را فراهم نماییم.
نظر شما