به گزارش کرد پرس، علی اصغر دریایی در نشست هم اندیشی با جمعی از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی شهرستان مریوان، گفت: شهر مریوان با پیشینه دیرین و درخشان فرهنگی و هنری و مفاخر نامدارش در این برهه از زمان می تواند پیشقراول فعالیت های فرهنگی و هنری باشد.
وی اظهار کرد: در بازدید از فرهنگسرا و نگارخانه این شهر فرهنگی به این نتیجه رسیدم که در حوزه زیرساخت های فرهنگی و هنری باید در این شهر تلاش های بیشتری صورت گیرد، روند ساخت پلاتوی این شهر باید تسریع شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: در سفر کاری رئیس جمهور به استان کردستان بیش از 150 میلیارد تومان برای اتمام پروژه عظیم تالار مرکزی سنندج و 39 میلیارد تومان برای اتمام تعدادی از پلاتوها و محوطه ودیوار کشی هنرستان دخترانه هنرهای زیبای سنندج و نوسازی کتابخانه های عمومی سطح استان اختصاص یافت.
دریایی ادامه داد: بیشتر پروژه های عمرانی حوزه فرهنگ و هنر از جمله پلاتوی سقز، تالار مرکزی سنندج، نوساز و تعمیر اساسی نگارخانه هنر سنندج، مجتمع فرهنگی و هنری دهگلان و تجهیز پلاتوهای دیواندره و بیجار با اختصاص این اعتبارات به اتمام خواهد رسید، بدون شک تلاش خواهیم کرد عملیات تکمیل و ساخت پلاتوی شهر مریوان نیز با استفاده از این اعتبارات ملی و اعتبارات شهرستانی انجام شود.
وی با اشاره به تأثیرگذاری ناظران بر حلقه های میانی در پرورش استعدادهای فرهنگی و هنری، یادآور شد: فعالیت های آموزشی و فرهنگی و هنری هنرمندان و اصحاب فرهنگ و رسانه به عنوان ناظر به حلقه های میانی نه تنها موجب پرورش استعدادهای جوانان و نوجوانان خواهد شد، بلکه این دور تسلسل آموزشی به همه حوزه ها و عرصه های دیگر اجتماعی و فرهنگی نیز سرایت خواهد کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: خدمت رسانی بدون منت به اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی از وظایف اصلی ماست شما هنرمندان به عنوان ولی نعمت ما، مصمم هستیم در همه شرایط با همه توان در خدمتگذاری دریغ نکنیم، خط قرمز ما ارباب رجوع ماست که اکثر قریب به اتفاق مراجعان ما فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر هستند.
دریایی با اشاره به کارکردهای رسانه در جهان امروز، گفت: رسانه در کاهش و پیشگیری از معضلات و آسیب های اجتماعی و فرهنگی بسیار تأثیرگذار هستند بخشی از این مشکلات و رواج فرهنگ های غلط را رسانه با استفاده از شگردها و تکنیک های رسانه ای و فرهنگ سازی صحیح می توانند حل و فصل کنند.
وی فرهنگ دوستی و تلاش های هنری مردم و هنرمندان شهر مریوان در برگزاری 17 دوره جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی را ستود و افزود: با پرهیز کردن و عدم اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در سطح شهرستان و عدم برگزاری جشنواره ها بالاخص جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان تنها هنرمندان و متولیان اصلی این رویداد هنری آسیب خواهند دید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه حضور هنرمندان به عنوان چراغ راه و تنویر مسیر حرکت فرهنگی و هنری استان بسیار راهگشا خواهد بود، اظهار کرد: اگرچه زیر ساخت ها مهم هستند اما آنچه در حوزه فرهنگ تأثیرگذار و بطور کلی فرهنگ ساز است فکر و اندیشه و تعامل و گفتگو است؛ از این مسیر اندیشه های شما در پیشبرد اهداف و مهندسی فرهنگی که در حال حاضر ما از آن بی بهره ایم، تأثیرگذار خواهد بود.
دریایی ادامه داد: از جشنواره ها به ویژه جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی باید در عرصه های دیگر اجتماعی و فرهنگی و گردشگری و در نهایت تقویت زیر ساخت فرهنگی و هنری نهایت استفاده را برد، وزرا و مقامات بلند پایه کشوری با حضور در جشنواره ها می توانند فرصت بسیار مناسبی برای تقویت و توسعه زیرساخت های فرهنگی و هنری باشند.
وی یادآور شد: اوضاع و ناآرامی های چند ماه پیش موجب شده بخشی از فعالیت های فرهنگی و هنری و جشنواره ها و نمایشگاه ها با وقفه برگزار و انجام شود، که در این شرایط هنرمندان بایستی میدان داری کنند و با تولید آثار هنری و فرهنگی ضمن طرح مطالبات و درخواست های قانونی خویش اوضاع و شرایط را آرام کنند، در واقع بیشتر هنرمندان در این شرایط لطمات جبران ناپذیری از نظر معیشتی و تداوم فعالیت های فرهنگی و هنری خواهند خورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به نارسایی های اقتصادی و کمبودها و کاستی ها، بیان کرد: آنچه در این چندماهه بر مردم کردستان و دیگر اقصی نقاط ایران آمد نقشه های شوم دشمن برای نابودی دستاوردها و پیشرفت های نظام و رشد و توسعه همه جانبه کشور و مردم بود.
نظر شما