به گزارش خبرگزاری کُردپرس، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر امرکز در نشست با خبرنگاران رسانهها در سنندج اظهار کرد: حقوقی که نظام مقدس جمهوری اسلامی برای خانمها در نظر گرفته تا حدی بینظیر و کمنظیر است البته هنوز جای کار وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: جایگاه زن در اسلام و انقلاب اسلامی به شایستگی تعقیب و دنبال میشود و انشاءالله در ادامه متکاملتر دنبال خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان عنوان کرد: در کشور ظرفیت بکارگیری بانوان تحصیلکرده وجود دارد اما باید بر مبنای مقطع و رشته تحصیلی آنان برنامهریزی شود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود ظرفیتهای استان کردستان هنوز توسعهیافته نیست، گفت: امیدوارم همانطور که روز اول وعده کردیم با کار فرهنگی و جهادی بتوانیم خدمت گذار خوب برای مردم باشیم.
وی تصریح کرد: امیدواریم با انجام کارهای تبلیغی جهادی و فرهنگی بتوانیم دیدگاه امنیتی به استان را به دیدگاهی کاملا فرهنگی تبدیل کنیم.
حجتالاسلام پورذهبی اضافه کرد: یکی از کارهایی که رهبر معظم در احکام نمایندگان ولی فقیه خواستهاند، پیشبرد و تمشیت امور دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی استانهاست.
وی بررسی مشکلات در متن جامعه را از مهمترین اولویتهای خود عنوان کرد و گفت: سعی کردهام آن نقاطی که مسئله دارد و جای برای کار دارد را با بازدیدهای میدانی و مطالعات کاربردی دنبال کنیم.
برای خدمت به مردم به کردستان آمدهام
وی اظهار کرد: ما به کردستان آمدهایم که به مردم خدمت کنیم و بخش عظیمی از برنامهها روی مقوله فرهنگی قرار دارد و در حد توان روی مشکلاتی هم که وجود دارد ورود خواهیم کرد.
حجتالاسلام پورذهبی تصریح کرد: برنامه ما این است که با انجام بازدیدهای میدانی، مشکلات و مسائل استان را احصا کنیم و پس از اولویتبندی و برنامهریزی برای حل آنها اقدام کردد.
وی تصریح کرد: بحثهای اقتصادی یک موضوع فنی است اما در بخشی که به مسائل اجتماعی ربط پیدا میکند ما هم ورود میکنیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان رفع نگاه امنیتی به کردستان را از دیگر اولویتها خواند و اضافه کرد: کردستان در حوزه جاذبههای گردشگری و تاریخی ظرفیتهای زیادی دارد که باید از آنها به نحو احسن در راستای توسعه استان و رفع نگاه امنیتی استان بهره گرفت.
شورای فرهنگ عمومی باید پویاتر شود
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی مهمترین شورای تصمیمگیر در مورد مسائل مهم استان است که اکنون پویایی لازم ندارد، خاطرنشان کرد: البته تلاشهای زیادی انجام دادهاند اما کافی نیست و باید با نوآوری تغییر و پویایی در آن ایجاد شود.
حجتالاسلام پورذهبی افزود: در زمینه شورای راهبردی دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان هم اتفاقات خوبی خواهد افتاد و از همه طیفها در این شورا بهره میگیریم و هر کس بتواند ما را در رسیدن به اهداف کمک کند استقبال میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که عبور از مرزهای تخریب و مطالبه به نفع کشور است یا خیر، گفت: هیچ انسان عاقلی عبور مرز تخریب و نقد را نمی پسند به هر حال تخریب و تهمت جایز نیست.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: غیر از اینکه کشور اسلامی و حکومت اسلامی داریم، انسانهایی که با آنها مواجه هستیم مومن و مسلمان هستند و شایسته نیست انسان مسلمان را تخریب و مسخره کند اما اگر نقد منصفانه باشد، جایز است.
وی با بیان اینکه در برخی مواقع نقدهای نرم با پاسخهای تند مواجه شدهاند، گفت: همانطور که تخریب درست نیست نقدشونده نیز نباید با الفاظ تمسخرآمیز نقدکننده را مورد توهین قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان در مورد انتخابات پیشرو هم گفت: مشارکت در انتخابات با ورود افراد متخصص و به کمک دستگاههای فرهنگی باید بالا برود.
وی عنوان کرد: اگر بارقههای امید در کلام بعضیها بیرون بیاید و طرح و ایده وجود داشته باشد چون مردم کشور خود را دوست دارند قطعا مردم پای کار خواهند آمد و انتخابات پرشور برگزار خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار کرد: مهمترین کار پیشبرد و تمشیت امور دینی، فرهنگی و سیاسی است.
وی تصریح کرد: بحثهای اقتصادی یک موضوع فنی است اما در بخشی که به مسائل اجتماعی ربط پیدا میکند ما نیز ورود میکنیم.
رسانهها امید را به جامعه تزریق کنند
حجتالاسلام پورذهبی هدف تخریب اصحاب رسانه توسط کانالها و شبکههای ضدانقلاب را از میدان بدرکردن افراد رسانهای عنوان کرد.
وی افزود: همه باید کمک کنیم که جامعه امیدوار شود، کشور ما غنی و با فرهنگ پایدار است نباید اجازه دهیم که میدان برای ضربهزدن به نظام برای دشمنان باز شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اضافه کرد: رسانههای ما سعی کنند امید و خودباوری را در جامعه بیش از پیش ترویج کنند.
وی افزود: ما از انتقادهای سازنده استقبال میکنیم چرا که انتقاد سازنده و اصولی ضمن ایجاد بستر برای رفع مشکلات، مانع تزریق ناامیدی در بین مردم میشود.
نظر شما