به گزارش کرد پرس، حجت الاسلام سیدحسینی حسینی در نشست خبری با خبرنگاران کردستان، گفت: یکی از عوامل مهم ایجاد مشکلات برای واحدهای تولیدی، بانک های استان هستند که بیشترین مشکلات را ایجاد می کنند.
وی اظهار کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی در حوزه حمایت از تولید و اشتغال ۴۷ مورد درخواست در سال جاری ثبت شد که ۳۵ پرونده تشکیل شد که ۲۵ پرونده پس از رفع مشکل رسیدگی و مختومه شد.
رئیس کل دادگستری کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد ۱۰ ماهه این نهاد در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: در ۱۰ ماهه سال گذشته ۳۵۵ هزار پرونده وارد دادگستری و شوراهای حل اختلاف استان شد و در مقابل ۳۷۰ هزار پرونده رسیدگی و مختومه شد.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: در ۱۰ ماهه سال جاری ۳۷۸ هزار پرونده وارد دادگستری و شوراهای حل اختلاف شد و در مقابل ۳۸۰ هزار پرونده رسیدگی و مختومه شد.
وی با بیان اینکه کاهش متوسط زمان رسیدگی به پرونده های دادگستری یکی از اهداف دستگاه قضا است، یادآور شد: در سال جاری این میزان به ۷۲ روز رسید در حالی که در سال گذشته ۱۰۱ روز بوده است.
رئیس کل دادگستری کردستان با اشاره به اینکه در بحث ابلاغ الکترونیک ۹۰ درصد ابلاغ ها در سال گذشته به صورت الکترونیکی صورت گرفته، بیان کرد: در سال جاری این رقم به ۹۴ درصد رسیده است.
حجت الاسلام حسینی گفت: در حوزه مجازات های جایگزین نیز در ۱۰ ماهه سال گذشته نسبت به سال جاری، از ۶ درصد به ۱۰ درصد رسیده ایم و این نشان می دهد قضات به این موضوع بیشتر از گذشته توجه می کنند.
وی افزود: دعاوی کیفری سرقت، توهین، ضرب و جرح، تخریب، تهدید، کلاهبرداری تصادفات، افترا، رانندگی بدون گواهینامه، تحصیل مال از طریق نامشروع بیشترین موضوع تشکیل پرونده در دادسراهای استان بوده است.
رئیس کل دادگستری کردستان اظهار کرد: همچنین دعاوی حقوقی مطالبه وجه، اعسار از پرداخت محکوم، اعسار از هزینه دادرسی، ابطال سند رسمی، تامین خواسته، طلاق توافقی، اثبات مالکیت بیشترین موضوع تشکیل پرونده در دادگاه های استان بوده است.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: همچنین در حوزه تثبیت اراضی کشاورزی در سال گذشته ۲ هزار و ۵۶۶ قطعه سند با مساحت ۱۴ هزار و ۸۹۵ هکتار صادر شده که این رقم در سال جاری به ۶ هزار و ۶۶۲ قطعه با مساحت ۲۲۶ هزار و ۳۷۳ هکتار رسیده است.
وی در خصوص دستور عفو رهبری در خصوص عفو عمومی برای متهمان و محکومان حوادث اخیر در کشور نیز بیان کرد: از همان دیروز که این فرمان از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، کارگروه هایی در شهرستان ها تشکیل شد.
رئیس دادگستری کردستان یادآور شد: این کارگروه ها وظیفه دارند به صورت میدانی، پرونده زندانیان اعم از متهمان و محکومان را بررسی کرده تا کسانی که مشمول عفو هستند، را آزاد کنند.
نظر شما