به گزارش کرد پرس، این بار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار وارد معرکه ش ه و از اخذ تصمیم جدید برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان خبر داده است. الته وقتی وارد فحوای تصمیم و حزییات خبر می شویم به حای تصمیم با یک سری حرف های تکراری و بیان مشکلات مواجهه می شویم تا یک تصمیم قاطع که بتوان گفت بر اساس آن مردم از سردرگی خارج شده اند.
مجید عشقی درمورد انتقال سهام مشمولان متوفیان توضیح داده است: " بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس دفاتر قضایی درمورد بحث سامانه و انتقال اطلاعات با مشکل مواجه شدند."
عشقی ادامه داد: به همین دلیل مصوبه تغییر داده شد و شرکتهای کارگزاری را هم وارد ماجرا شدند. بر این اساس بخش سامانهای در اختیار کارگزاری قرار میدهیم تا بتوانند این کار را انجام دهند. افراد باید به کارگزاریها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی این کار را انجام دهد.
وی افزود: وراث باید گواهی انحصار ورثه را ارائه کنند تا انتقال بر اساس سهمی که مشخص شده صورت بگیرد. در سامانه درصد هر وارث مشخص میشود و انتقال قهری به صورت الکترونیکی صورت میگیرد. ساختار اواخر تغییر پیدا کرده و زیرساخت فنی آن درحال آماده شدن است.
بر اساس این گزارش، بیش از سه میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و سهام آنها پس از فرایند انحصار وراثت باید به وراث تعلق بگیرد. البته برخی از وراث نیز فوت شدهاند و همین موضوع فرایند را پیچیدهتر کرده است. برای انتقال سهام این روش پیشنهاد شده بود که وراث به صورت حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کنند که این روش بسیار زمانبر بود. بنابراین قرار شد این فرایند به صورت الکترونیکی و با همکاری شرکت سپردهگذاری مرکزی و قوه قضاییه تا شهریورماه انجام شود. اما به نظر میرسد قوه قضاییه در ارسال اطلاعات به سپردهگذاری کمی از برنامه عقب است.
نظر شما