به گزارش کردپرس، ارسلان شکری امروز در خصوص آخرین وضعیت ساخت و ساز در پایانه مرزی بازرگان در گفتگو با خبرنگاران گفت: این پایانه مرزی ویترین ورودی کشور از سمت اروپا است در حال حاضر دو قرارداد عمرانی در این پایانه مرزی جهت بازسازی، توسعه و ایجاد آسایش و امنیت برای کاربران و مسافران در حال اجرا است.
او ادامه داد: قرارداد اول شامل تکمیل کارهای باقیمانده پایانه مرزی بازرگان به مبلغ قرارداد ۱۵۷ میلیارد ریال است که عملیات بتن مسلح جاده لاین مسافری، احداث پارکینگ کامیونی و آتش زا، اجرای گاردریل مسیر لاین ترانزیتی با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد و پیشرفت ریالی بالغ بر ۹۸ درصد بخشی از این اقدامات به شمار میرود.
شکری گفت: قرارداد دوم نیز شامل مرمت و بهسازی سالن تجاری پایانه مرزی بازرگان به مبلغ قرار داد ۲۸ میلیارد ریال است که اجرای مرمت و بهسازی کف سالن تجاری، مرمت و بهسازی سنگ سکوهای اطراف سالن تجاری، مرمت و بهسازی عایق رطوبتی پشت بام را در بر میگیرد و تا کنون ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی و ۹۵ درصد پیشرفت ریالی دارد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی با بیان اینکه توسعه و تکمیل مهمترین و بزرگترین دروازه ورود ایران به بازارهای جهانی و اروپا در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: پایانه مرزی بازرگان به عنوان بزرگترین پایانه مرزی کشور در ترانزیت کالا بوده و نقش مهمی در توسعه اقتصادی و صادرات کشور دارد.
به گزارش کردپرس، استان آذربایجان غربی با داشتن ۵ پایانه مرزی زمینی رسمی پلدشت، بازرگان، رازی، سرو و تمرچین بیشترین تعداد پایانههای مرزی زمینی را در کشور دارد.
آذربایجان غربی تنها استانی است که همزمان با سه کشور همسایه یعنی جمهوری آذربایجان، ترکیه و عراق پایانه مرزی زمینی دارد و بزرگترین پایانه مرزی زمینی کشور از جهت تردد و ترانزیت کالا و مسافر یعنی پایانه مرزی زمینی بازرگان در استان آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما