سرانه مطالعه در کشور پائین نیست بلکه سرانه کتابخوانی پائین است

سرویس کرمانشاه- یکی از اساتید و شاعران برجسته کشور گفت: سرانه مطالعه در کشور پائین نیامده است، تعریف ما از مطالعه هم تعریف بروزی نیست. درست این است که بگوئیم سرانه کتابخوانی در کشور پائین آمده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، عصر امروز یکشنبه (26 شهریور ماه) سلسله نشست های به اشتراک گذاری کتاب با عنوان "کتابخوان شعر" با حضور شاعران و اساتید حوزه شعر و ادب دکتر محمود اکرامی فر، محمد جواد محبت، اصغر عظیمی مهر، حسین احمدی محجوب، سمیه قبادی، فرهاد مرادی، پوریا منصوری و جمعی دیگر از علاقمندان به این حوزه در کرمانشاه برگزارشد.

معصومه حسنی خوانساری مدیرکل امور کتابخانه های استان در ابتدای این مراسم، با بیان اینکه امروزه وضعیت شعر و شاعری در کشور بسیار خوب پیشرفت کرده است، اظهارداشت: هرچند که ظرفیت شعر در کشور بیش از آن چیزی است که امروز وجود دارد.

وی با اشاره به توجه مردم استان کرمانشاه به شعر و شاعری از دیرباز، افزود: در استان کرمانشاه، شاعران بزرگی را همانند محمد جواد محبت و احمد عزیزی در دوره اخیر داریم.

این مسئول در ادامه هدف از برگزاری چنین نشست هایی را ترویج مطالعه در قالب معرفی کتاب از سوی شاعران، ایجاد عادت به مطالعه در اقشار مختلف مردم، معرفی کتاب های مفید و کاربردی و ... عنوان کرد.

دکتر محمود اکرامی از اساتید و شاعران برجسته کشور نیز در این نشست با بیان اینکه مخاطبان امروز می خواهند در کمترین زمان بیشترین حجم مطالعه را داشته باشند، گفت: یکی از راه های ترویج کتابخوانی در میان اقشار مختلف مردم، استفاده از ظرفیت فضای مجازی است.

وی تاکید کرد: می توان با ایجاد کانال هایی، چکیده و خلاصه ای در حد 500 یا 600 کلمه را از کتاب های مفید را برای عموم مردم به اشتراک گذاشت تا به این شیوه مخاطبان با محتوای کتاب های گوناگون آشنا شوند.

این استاد برجسته ادبیات متذکر شد: سرانه مطالعه در کشور پائین نیامده است، تعریف ما از مطالعه هم تعریف بروزی نیست. درست این است که بگوئیم سرانه کتابخوانی در کشور پائین آمده است.

اصغر عظیمی مهر شاعر مطرح کرمانشاهی در این نشست، با تاکید بر اینکه تعداد شاعرانی که به سبک کلاسیک شعر بسرایند در کشور 40 شاعر بیشتر نیست، افزود: سال گذشته 18 هزار عنوان اثر در حوزه شعر به چاپ رسید که حدود 10 هزار آن متعلق به شاعران نوقلم بوده است.

محمد جواد محبت دیگر شاعر نام آشنای کرمانشاهی نیز با بیان اینکه باید فرهنگ کتابخوانی را از همان ابتدا و در سطح مدارس در بین مردم ترویج کرد، یادآورشد: اگر در مدارس کشور ساعتی را به نام ساعت کتابخوانی قرار دهند که در این کلاس ها، کتاب هایی را به دانش آموزان معرفی و آن را مطالعه کنند، قطعا در بالا رفتن آمار کتابخوانی در کشور تاثیرگذار خواهد بود.

کد خبر 44852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha