به گزارش خبرنگار کردپرس، هوشنگ بازوند در نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی استان کرمانشاه که با حضور اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس در اتاق بازرگانی برگزارشد، با بیان اینکه ظرفیت های استان کرمانشاه می تواند بر چالش های آن غلبه کند، اظهارداشت: آنطور که گفته می شود غبار ناشی از مشکلات هوای استان را زیاد کدر نکرده است. کدر بودن هوا مانع از ورود جریان سیال سرمایه گذاری به استان می شود.
وی ادامه داد: باید آسیب شناسی شود که علت چالش های استان چیست؟ یکی از این علت ها فرصت سوزی ها است که باید نگذاریم این اتفاق صورت گیرد.
استاندار کرمانشاه از دیگر علت وجود چالش ها در استان این است که همه تماشاچی بوده اند، افزود: همه باید به این جمع بندی برسیم که مشکلات خودمان را باید خودمان حل کنیم.
وی با اشاره به اعتبار 320 هزار میلیاردی دولت که 90 درصد آن صرف هزینه های جاری می شود، گفت: پس چیزی از این بودجه عاید ما نمی شود بنابراین باید نقدینگی جامعه را مدیریت کنیم و موانع سر راه سرمایه را برداریم تا جای خود را پیدا کند.
بازوند تاکید کرد: سالانه 7 هزار بیکار به بیکاران استان اضافه می شود یعنی 2500 میلیارد تومان برای اشتغال آنان لازم است سرمایه گذاری شود.
مقام ارشد مدیریت استان از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و نمایندگان استان که در این نشست حضور داشتند خواست تا صندوق توسعه را مکلف به پرداخت 4 هزار میلیارد تومان اعتبار به استان کرمانشاه کنند.
وی با بیان اینکه صندوق توسعه بروکراسی وحشتناکی دارد که از یک طرف سرمایه گذاران را به بانک ها واگذار می کند و از طرف دیگر خودش پروژه ها را تصویب می کند، عنوان کرد: در این بین کارآفرینان 70 روز طول می کشد تا به نتیجه برسند.
بازوند متذکر شد: مصوبه های صندوق توسعه برای هیئت مدیره برخی از بانک ها قابل قبول نیست.
وی با انتقاد از اینکه بانک های استان هیچ اختیاری در پرداخت تسهیلات ندارند، گفت: این یک ضعف است. اگر می خواهید روی اقتصاد فدرالی کار کنید اختیارها را زیاد کنید. برای استانی که نرخ بیکاری 25 درصد دارد قید منابع و مصارف را حل کنید.
استاندار کرمانشاه در پایان اقتصاد مقاومتی را یک راهبرد ملی برای کشور توصیف کرد که همه روی آن اجماع دارند و افزود: باید اقتصاد مقاومتی را در کشور نهادینه و آن را تبدیل به یک فرهنگ کنیم.
نظر شما