چشم انتظار حضور سرمایه گذار در حوزه صنایع دستی کردستان

سرویس کردستان؛ یکی از هنرمندان خلاق کردستان عنوان می کند: سبک نوینی را در صنایع دستی پدید آورده ام که برای نامگذاری و معرفی آن نیازمند حضور و حمایت سرمایه گذار می باشم.

به گزارش کردپرس؛ «فردین همایون روز» یکی از هنرمندان کردستانی است که سالهاست در عرصه هنر صنایع دستی فعالیت می کند کسی که توانسته با خلق آثار هنری در عرصه هنر سخنی برای گفتن داشته باشد.

کردستان را به عنوان مهد صنایع دستی معرفی می کنند استانی که در عرصه هنر صنایع دستی در سطح کشور و بین الملل توانسته از جایگاه خاصی برخوردار شود و امروزه بسیاری از آثار هنرمندان استان کردستان به ثبت ملی و بین المللی رسیده است. حضور چهره های هنری و فعالان عرصه سبب شده این هنر به دیگر جوامع معرفی شود «فردین همایون روز» یکی از هنرمندان این عرصه، توانسته است که سبک تلفیقی را در عرصه صنایع دستی پدید آورد و با نواوری و خلاقیت در خلق آثار صنایع دستی از صدف طبیعی در آثار هنری خود استفاده کند.

همایون روز در سال 1344 در شهر سنندج چشم به دنیا گشود کودکی که پس سالها تلاش توانست به یک چهره هنری تبدیل شود.

وی در مورد خود این چنین می گوید: در سن دو سال و نیم و در همان ایام کودکی به کارهای دستی علاقه مند بودم وذوق و استعداد هنری خود را از همان ایام کودکی در خود می دیدم و در بازی های کودکانه سعی می کردم که بیشتر به ساخت برخی وسایل اقدام کنم و با توجه به این که در آن ایام وسایل بازی به شکل امروزی نبود بیشتر از مواد اولیه ای که در اختنیار داشتیم استفاده می کردیم و آثاری را خلق می کردم که بیشتر از جنس چوب بودند و دوستی من با صنایع دستی به همان ایام باز می گردد.

«فردین همایون روز» عنوان می کند: از سال 1359به صورت حرفه ای وارد فعالیت دستی شدم و در معرق کاری و منبت شروع به کار کردم و از همان ایام به کارم عشق می ورزیدم و آثاری را خلق و در بازار عرضه می کردم.

وی در ادامه با اشاره به نوآوری و پدید آوردن سبک جدید در عرصه صنایع دستی می افزاید:در حال حاضر باتوجه به تجارب هنری و تخصصی که در این عرصه به دست آورده ام و سعی کرده ام که نوآوری و خلاقیتی را در کار و حرفه خود ایجاد کنم و سبک جدیدی را وارد بازار کنم.

این هنرمند کردستانی توضیح می دهد: این سبک تلفیقی از هنرهای معرق، منبت و مشبک که بیشتر از موادی همچون پوست مار،صدف طبیعی و چوب استفاده می شود.

«فردین همایون روز» در ادامه تشریح می کند: در حال حاضر برای نامگذاری این سبک اقدامی انجام نشده است و چشم انتظار حضور سرمایه گذار هستیم که بتوانیم با انتخاب نام وانجام مرتاحل برند سازی به سمت تجاری سازی سوق دهیم.

وی در ادامه با تاکید بر حفظ اصالت هنری و فرهنگی کزردستان در تولید آثار هنری عنوان می کند: این اثر می تواند معرف هویت فرهنگی کردستان باشد زیرا در خلق این اثر سعی کرده ام به صورت ویژه به اصالت هنری استان توجه کنم.

این هنرمند کردستانی می افزاید: یکی از آثاری که تولید شده است 750هزار دلار قیمت گذاری شده است که می توان با فروش آن، در کردستان سرمایه گذاری های کلان انجام داد داد.

همایون روز عنوان می کند: من همیشه دنبال کارهایی می روم که دیگران تاکنون انجام نداده اند و. باتوجه به ظرافت هایی که صدف وجود دارد من آن را انتخاب کردم که بتوانم آثاری را خلق کنم که در نوع خود کم نظیر می باشد زیرا صدف دارای رنگ بندی های خاص می باشد و به کارگیری آن در آثار هنری بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد و هر کسی نمی تواند در این عرصه فعالیت کند.

وی همچنین اضافه کرد: اولین هدف من از خلق این اثر، جذب و شناسایی افرادی است که بتوانند این را دریابند و برای ثبت و تجاری سازی آن اقدام کنند و همچنین آموزش این هنر را به نسل جدید ارائه دهیم.

کد خبرنگار: 10201

کد خبر 46930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha