به گزارش کرد پرس، علی اکبر ورمقانی در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با بیان اینکه، ریشه کنی بیسوادی نیاز تلاش همگانی است، افزود: باید از تمام ظرفیت‎های برای شناسایی و معرفی بیسوادان در سطح شهرستان استفاده کرد.
وی اضافه کرد: دهیاران ، بهورزان و امامان جماعت مساجد روستا از ظرفیت‎های انسانی مناسب برای شناسایی، معرفی و آموزش بیسوادان محسوب می‎شوند.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان سقز همچنین بر نقش مشارکت‎های مردم در اداره مدارس تاکید کرد.
محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با اشاره به اینکه مدارس تخریبی زیادی در این دو شهرستان وجود دارد گفت: خیران بانهای تقریبا در هر ماه یک مدرسه میسازند و انتظار میرود خیران سقزی هم در ساخت مدارس بیش از گذشته همت داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از فضاهای آموزشی استان فرسوده هستند بر همکاری خیران در راستای بازسازی فضاهای آموزشی و ساخت فرسوده تاکید کرد.
رشید قربانی افزود: برای پرداخت بخشی از هزینه های مدارس، 800 مغازه در مدارس استان کردستان در قالب 16 هزار متر مربع زمین ساخته می شود.
وی عنوان کرد: امسال از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان 40 میلیارد ریال برای تجهیز، تعمیر و سامان دهی استان کردستان اختصاص یافته است که این میزان در سال گذشته، 16 میلیارد ریال بود
نظر شما