به گزارش خبرنگار کردپرس، با علم به اینکه تئاتر مادر تمام هنرهاست، یعنی تمامیِ هنرها از جمله نقاشی، نورپردازی، طراحی، حجمسازی، موسیقی، رنگشناسی و... در آن به کار میرود لذا در این میان آشنا کردن کودکان با این هنر مادر می تواند جامعه ای سرشار از خلاقیت و انرژی به بار بیاورد و در واقع تئاتر برای کودکان از حساسیت های خاصی برخوردار است و پیامدهای مثبتی را به همراه دارد.
بر همین اساس مدتی است که گروه نمایش پیدا در شهرستان قروه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمایش خلاق برای کودکان 5 تا 12 سال نموده است.
کارگاهی که در آن کودکان می توانند با قدرت تخیل و تصویرسازی کارهای مختلف آشنا شوند و به صورت کاملاً عملی ارتباطات غیرکلامی را دریابند.
این کارگاه که هفته ای یکبار در کانون شهید مطهری قروه و با مربی گری «یونس صحرارو» برگزار می شود به دنبال پرورش نسل جدید در قالب هنر نمایش است.
مربی این کارگاه در گفت و گو با خبرنگار کردپرس از فواید تئاتر برای کودکان می گوید. «تئاتر می تواند در بالا بردن حس اعتماد به نفس، افزایش قدرت خلاقیت، فعال کردن ذهن، تقویت قدرت بیان و رشد درک و فهم کودکان مؤثر واقع شود».
به گفته «یونس صحرارو» در این کارگاه بچه ها هسته نمایش، تعریف درست از نمایش، استفاده درست از شیوه های تصمیم گیری و بالا بردن قدرت تصمیم گیری را می آموزند.
وی با بیان اینکه آموزش مهارت های زندگی یکی از مسایلی است که به صورت غیرمستقیم در این کارگاه آموزش داده می شود، افزود: «تمامی استانداردهایی که کودکان در این کارگاه از تصمیم گیری تا فهم درست از تصویرسازی به آن می رسند در واقع نوعی کسب مهارت های لازم برای زندگی است».
«صحرارو» با اشاره به آشنایی کودکان با موسیقی، تصریح کرد: «نمایش های کودک لازمه اصلی آن موسیقی و ایجاد نشاط است و در این زمینه کودکان از سن کودکی ریتم های موسیقی را خواهند آموخت و این یکی از ویژگی های بارز در هنر بازیگری بوده که باعث نظم دادن به نمایش می شود».
وی تأثیرات دیگر این گونه آموزش ها را در رشد اجتماعی کودک و از بین بردن حس تنهایی و به نوعی شکستن دیوار خجالت دانست.
«صحرارو» دوره کامل این کارگاه را در 12 جلسه عنوان کرد و از برنامه ریزی برای همکاری با آموزش و پرورش و بهره گیری از این فرصت برای کودکان خبر داد.
کد خبرنگار: 10211
نظر شما