سرویس آذربایجان غربی- بخشداری مرکزی بوکان به عنوان مسئل شهرک دواب بوکان تعیین شد.

به گزارش کردپرس؛ جلسه بررسی وضعیت شهرک دواب با ریاست معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار بوکان و با حضور بخشدار مرکزی، رئیس شورای اسلامی شهر، مسئولین ادارات مرتبط و کارشناسان فرمانداری و شهرداری در محل ساختمان فرمانداری تشکیل شد.

در این جلسه لقمان خسروپور در سخنانی اظهار داشت : پیرو بازدید و دستور فرماندار شهرستان بوکان اقدامات ارزشمندی در شهرک دواب با کمک بخشداری مرکزی و شهرداری و شورای اسلامی انجام گرفته و تا حل مشکل ساکنان این منطقه اقدامات ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: مسیرهایی که لازم بوده ماکادام ریزی شده و جدول گذاری کوچه ها هم شروع گردیده کار نقشه برداری این منطقه انجام شده و ظرف هفته جاری به ادارات متولی جهت خدمات آب ، برق و گاز ابلاغ خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار بوکان در ادامه جلسه خواستار تعیین تکلیف این دهکده شد و گفت : با توجه به اینکه در آینده ای نزدیک این منطقه به روستا تبدیل خواهد شد و این امر در دست اقدام است باید مقدمات کار فراهم و مسئولیت این دهکده تعیین شود چرا که در حال حاضر نه بخشداری و نه شهرداری مسئولیت آن را قبول نمیکنند .

در ادامه جلسه بخشدار مرکزی وضعیت موجود در شهرک دواب را نامناسب دانست و گفت : تا تایید کد این منطقه به عنوان روستا هر چه سریعتر باید مسئولیت این شهرک تعیین شود و در این راستا بخشداری آمادگی دارد مسئولیت آن را بپذیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر بوکان هم در این جلسه با تعیین تکلیف مسئولیت شهرک دواب موافقت کرد و گفت : شورای اسلامی از این امر استقبال میکند و با توجه به اینکه مقرر شده این منطقه به روستا تبدیل شود مخالفتی با واگذاری مسئولیت آن به بخشداری در شورای اسلامی شهر نیست و این کار مقدمات شناسائی این مکان به عنوان روستاست.

در پایان این جلسه بعد از اظهار نظر کارشناسان شهرداری و ادارات با واگذاری مسئولیت این شهرک به بخشداری موافقت و با تعیین هیات مدیره مقرر شد هیات مدیره زیر نظر بخشداری تا تایید کد این منطقه به عنوان روستا مدیریت این شهرک را انجام دهد.

،دهکده دامداران در یک محیط 43 هکتاری و در هزار متری شرق شهر بوکان واقع شده است. بیش از 20 سال از احداث این دهکده می گذرد. حدود530 خانوار با بیش از 3 هزار و 500 نفر جمعیت در آن سکونت دارند.

این دهکده در تقسیمات کشوری جایگاهی ندارد. نه روستا است و نه بخشی از شهر به همین دلیل متولی مشخصی برای ارائه امکانات ندارد و از حداقل امکانات محروم است.

عدم دسترسی به آب سالم و بهداشتی، رها سازی فاضلاب در معابر عمومی، پراکندگی زباله در معابر عمومی، دفع غیر بهداشتی و دپوی فضولات حیوانی، رهاسازی لاشه حیوانات مرده ، تجمع سگهای ولگرد، عدم کنترل صحیح منبع آب آشامیدنی، فرسودگی شبکه لوله کشی آب، آلودگی میکروبی آب آشامیدنی، عدم وجود متولی جمع آوری زباله، عدم امکان امداد رسانی در فصل بارندگی در صورت بروز بحران و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و کنترل نشده بخشی از مشکلات این دهکده است.

کد خبر 49851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha