اقتصاد مقاومتی راه نجات از مشکلات اقتصادی/ رنج کردستان از عقب ماندگی

سرویس کردستان- جلسه شورای اداری استان کردستان شامگاه دوشنبه با حضور علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئولان استانی برگزار و در این جلسه بر ضرورت تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی به عنوان راه نجات از مشکلات اقتصادی تاکید شد.

به گزارش کردپرس به نقل پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، در این جلسه که بدون حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد، دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: راە برون رفت از شرایط اقتصادی موجود کشور، اقدام جهادی و عمل به سیاست‎های اقتصاد مقاومتی است‌.

شمخانی مجموعه تهدیدات خارجی و آسیب‎های موجود در بخش‎های غیر اقتصادی را فاقد قدرت تهدیدزایی موثر برای کشور عنوان کرد و گفت: با توجە بە نیروی انسانی توانمند و تحصیلکردە، منابع متنوع داخلی، برنامه و اسناد بالادستی می توان با همتی جهادی مسیر توسعه و پیشرفت را در حوزه های مختلف اقتصادی هموار کرد.

شمخانی با بیان اینکه مدیران استان، امامان جمعە و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید برای جذب سرمایەگذاران و کارآفرینان با هم رقابت کنند و از تهمت ها هراسی نداشته باشند، مجموعه مسئولان و دست اندرکاران امور اجرایی، فرهنگی و رسانه ای را به توجه جدی نسبت به مسایل اقتصادی فراخواند و گفت: امروز دشمنان نظام با تحمیل جنگ اقتصادی در تلاش برای اشغال سنگرهای رفاە مردم هستند و باید دفاع مقدس دیگری را با همت جهادی برای حفظ مرزهای معیشت و رفاه عمومی سازمان دهیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: مهمترین وظیفه مدیران و مسئولان سطوح مختلف، بازپس گیری سنگرهای اقتصادی و مبارزه بی امان با فقر است.

شمخانی وجود تفاوت میان وضعیت رفاهی مسئولین با عموم جامعه را عامل ایجاد شکاف و از میان رفتن سرمایه های اجتماعی عنوان کرد و افزود: اگر مدیران سطوح مختلف با سوء استفاده از موقعیت خود دچار فساد شوند باید به طور مضاعف تنبیه شوند.

شمخانی گفت: کاهش سطح تشریفات، مبارزە با فساد، و ارتباط تنگاتنگ با مردم ضامن تداوم ارتباط سازنده مردم با کارگزاران نظام است.

وی اقتصاد استان های مرزی را مبتلا به چرخە عقب ماندگی تاریخی عنوان کرد و ادامه داد: در دوران جنگ، استان های غربی زیان های بسیاری دیدند و بعد از جنگ نیز بە سبب ماهیت غیر متوازن برنامه های توسعه ای نتوانستند خود را بە سطح استان های برخوردار کشور برسانند.

شمخانی توجه به عدالت در تخصیص اعتبارات را بسیار حائز اهمیت دانست و اضافە کرد: در همە بخش های کشور مشکل اعتباری وجود دارد و برای کم کردن فاصله میان استان های مرکزی و مرزی باید به متوازن سازی منابع و توزیع عادلانه ثروت در برنامه های توسعه ای توجه بیشتری شود.

وی بیان اینکە با افتخار خود را معین استان کردستان در موضوع توسعه می داند گفت: رفع مشکل اقتصادی کشور به تنهایی از عهدە دولت خارج است و همه باید خود را در برابر شرایط کنونی اقتصاد کشور مسئول بدانند.

رنج عقب ماندگی کردستان

استاندار کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه با وجود همە کارهای انجام شدە استان کردستان کماکان از عقب ماندگی رنج می برد و برای رفع این معضل نیازمند توجە ویژە و خاص برای بهبود شرایط اقتصادی است، گفت: بارها مشکلات کردستان گفته شدە اما برای آن چارە اساسی اندیشیدە نشدە است.

بهمن مرادنیا با بیان اینکه بخشی از عقب ماندگی کردستان به دوران پیش از انقلاب و بخش دیگر آن به اوایل انقلاب، جنگ تحمیلی و حضور گروهک ها بر می گردد افزود: با توجه به اینکه در اوایل انقلاب سرمایه گذاری در کردستان انجام نشدە ما با استانهای برخوردار دارای فاصلە چشمگیر شدیم که با اعتبارات اندک دولتی این شکاف ترمیم نخواهد شد.

مرادنیا با بیان اینکە با اعتبارات اندک دولتی و شرایط درآمدی کشور ما همچنان در ردەهای پایین خود باقی خواهیم ماند گفت: تلاش های بسیاری توسط دولت و سفر مقام معظم رهبری برای توسعە کردستان و رفع نیازمندی ها شدە است اما این میزان اعتبار نیازمند حل اساسی و ریشەای مشکلات استان نیست.

استاندار کردستان با بیان اینکه ما در شاخص های توسعەای جزو ردەهای پایین کشور هستیم اضافە کرد: کردستان نیازمند توجە و اعتبارات جهشی برای رسیدن به میانگین کشوری در شاخص های توسعه ای است.

کد خبر 50333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha