به گزارش کردپرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ،مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به حضور ۵۳ تیم روانشناسی در مناطق زلزله زده گفت: اخبار منتشر شده درباره خودکشی صحت ندارد و بهزیستی به عنوان دستگاه تخصصی در زمینه مداخله در بحران های فردی و اجتماعی تاکنون ۹۷ مورد مداخله صورت داده که در همه موارد منجر به پیشگیری از آسیب شده است.
وی اظهار داشت: براساس بررسی هایی که صورت گرفته کمتر از یک درصد از افراد در مناطق زلزله زده نیاز به مداخله داشته اند که در بحران های مشابه این رقم بین ۱ تا ۳ درصد است و این نشان دهنده پایین بودن میزان فکر خودکشی در میان حادثه دیدگان است.
وی افزود: تاکنون ۴۷۷۰۰ نفر از ساکنان مناطق زلزله زده مورد غربالگری روانشناسی قرار گرفته اند که ۲۵۸۶ نفر نیازمند مداخله شناسایی شده اند.
امید قادری از تکمیل مرحله اول غربالگری تا هفته آینده خبر داد و گفت: شیوع افکار خودکشی نسبت به بحران های قبلی و مشابه جهانی افزایشی نداشته است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه بررسی های صورت گرفته را به منظور شناسایی استرس حاد بعد از بلایا بر اساس جمع بندی ۱۰۶ روانشناس این سازمان در مناطق زلزله زده عنوان کرد و دسته بندی اختلالات در مرحله دوم مداخلات خبر داد.
وی در ادامه با اشاره به سطوح مداخله در بحران های پس از بلایا افزود: موارد حاد از طریق تیم های روانشناسی برای پیگیری و مداخلات بیشتر به اورژانس اجتماعی ارجاع می شوند و در نهایت مورد حمایت های تخصصی قرار می گیرند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: اخبار منتشر شده درباره خودکشی صحت ندارد و بهزیستی به عنوان دستگاه تخصصی در زمینه مداخله در بحران های فردی و اجتماعی تاکنون ۹۷ مورد مداخله صورت داده که در همه موارد منجر به پیشگیری از آسیب شده است.
کد خبر 50841
نظر شما