به گزارش خبرگزاری کُردپرس، بهادر اسدي معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان کردستان در امور شوراهای حل اختلاف در جمع خبرنگاران اظهار داشت : در سال 1358 بر اثر نزاع در باغ خانوادگی یک فقره قتل عمدبا سلاح گرم اتفاق می افتد که قاتل از صحنه جرم متواری می گردد و پس از 33 سال در سال 1393 دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردید که پس از طی مراحل دادرسی منجر به صدور حکم نهایی و قصاص شد.
وی افزود : با ارجاع دادستان، پرونده به شعبه ويژه زندان شوراهای حل اختلاف شهرستان سنندج جهت صلح و سازش ارجاع مي گردد که با تلاش مجدانه اعضای شعبه و برگزاری جلسات متعدد با خانواده های اولیای دم در نهایت پس از 42 سال با اصلاح ذات البین مختومه شد.
اسدي خاطرنشان کرد : با كمك خداوند متعال در سال جاری اين پرونده سیزدهمین پرونده قتلی بود که با تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف با صلح و سازش ختم به خیر شد.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان كردستان با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف یک فرصت کم نظیر برای ترویج و توسعه فرهنگ صلح و سازش و حل و فصل اختلافات مردم است که باید از ظرفیت این نهاد مردمی نهایت استفاده و بهره وری بعمل آید.
وی با بیان اینكه ورود ریش سفیدان و معتمدان به پرونده های صلح و سازش علاوه بر كاهش مراجعات مانع دعوا و اختلاف در سطح جامعه نیز می شوند، گفت: شوراهای حل اختلاف رسالت ارزشمندی را انجام می دهند و آن تقویت فرهنگ صلح و سازش و حفظ روحیه اخوت و برادری است كه این اقدام در نزد خداوند متعال اجر فراوانی دارد.
رهایی یک زندانی از حبس سبب رهایی یک خانواده از مشکلات می شود
رئیس کل دادگستری کردستان هم در نشست ستاد دیه اظهار داشت: کاهش تعداد زندانیان تحت قرار، مقوله دادرسی الکترونیک، پابند الکترونیکی و آزادی زندانیان واجد شرایط از اهم امور دستگاه قضایی استان کردستان است.
حجت الاسلام حسینی افزود: رهایی یک زندانی گرفتار در حبس سبب رهایی یک خانواده از مشکلات جامعه می شود و این امر در پیشگیری از افزایش جرم در جامعه موثر است.
نظر شما