به گزارش کردپرس، خط لوله تبریز- خوی - ارومیه شامل احداث یک رشته خط لوله ۱۴ اینچ، طول ۲۲۰ کیلومتر و یک رشته خط لوله انشعابی از خوی به سلماس به طول ۳۶ کیلومتر است.
این خط انتقال شامل یک اتصال ۱۶ کیلومتری بین پایانه جدید به پایانه قدیم نیز میشود. احداث تاسیسات مربوطه شامل تغییرات تلمبه خانه در تبریز و پایانه ارومیه نیز بخشی از این طرح است.
هم اکنون انتقال فرآورد های مورد نیاز بخشی از استان کردستان و آذربایجان غربی با استفاده از خط لوله قدیم جنوب واقع در دریاچه ارومیه (با ظرفیت ۶۵ هزار بشکه در روز) و تردد تانکرهای سوخت در جاده های این مناطق تامین می شود.
با راه اندازی این خط لوله از تردد حدود ۷۵۰ تانکر تریلی حامل سوخت در جاده های این استان جلوگیری می شود که ثمرات بسیاری برای توسعه در پی خواهد داشت.
عملیات اجرایی این خط لوله از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است. برای اتمام این خط انتقال بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و جدا از آن ۱۴ میلیون یورو نیز هزینه ارزی انجام شده است.
در مجموع ظرفیت انتقال این خط بیش از ۶۰ هزار بشکه در روز است و این پروژه به صورت PC در شرایطی به یک پیمانکار داخلی (رامپکو) واگذار شد که بخش E (مهندسی) آن از قبل توسط شرکت ملی مهندسی ساختمان نفت ایران انجام شده است.
نظر شما