به گزارش کردپرس، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در این جلسه با بیان اینکه با امکان سنجی مناسب، مستندسازی فرآیند و ایجاد مشوق های واقعی و عملی می تواند در جهت جذب سرمایه گذار موفق عمل کرد گفت: تشکیل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت مردمی در شهرداری سنندج اقدامی ارزشمند و سازنده در جهت جذب سرمایهگذار است.
حسین فیروزی با بیان اینکه سازمان سرمایهگذاری شهرداری باید استراتژی و چشمانداز مشخصی داشته باشد و باید این سازمان باید با ساختار شبکه ای ارتباط داشته باشد، گفت: وقتی سازمان سرمایه گذاری با ساختار شبکه ای در ارتباط باشد میتواند از دانش علمی و عملی ،هماندیشی و نظرسنجی اقتصا دانان و سرمایهگذاران در جهت رفع ایرادها و مشکلات حوزه سرمایهگذاری بهره کافی را بگیرد.
فیروزی افزود: شاید پسانداز و گردش مالی در سنندج کم است ولی باز هم نقدینگی هایی در اختیار است که اگر به درستی از آن استفاده شود میتوان در جهت بالا بردن ارزش افزود و ارائه خدمات به شهروندان اقدام کرد. در سازمان سرمایهگذاری باید بخش مشارکتهای مردمی جدی گرفته شود و از ایده و طرحهای سرمایهگذاری شهروندان به نحوه مطلوب استفاده شود.
فیروزی عنوان کرد: یکی از مهمترین شاخصهای مهم در راستای جذب سرمایهگذار بحث اعتمادسازی است که باید مدیران در این زمینه وعدههای خود را در موعد مقرر عملی کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان تأکید کرد: سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری سنندج باید با کار کلان، اعتمادسازی، شفاف سازی و ارائه نکات تخصصی و فنی در جهت جذب سرمایهگذار گام بردارد.
فرصت های سرمایه گذاری در سنندج
رییس کمیسیون سرمایه گذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج وجود جذابیتهای مختلف سرمایهگذاری با توجه به نیاز و استقبال مردم و عدم وجود مراکز خرید و تفریحی، پیاده راهها، هایپر مارکت و سیتی سنترها، مراکز ورزشی و گردشگری مناسب را از جمله فرصتها بسیار خوب و مناسب در جهت سرمایهگذاری در سطح شهر نام برد، گفت: با تلاش و دعوت از متخصصین امر و همچنین سرمایه گذاران طی 5 ماه گذشته اقدامات مؤثری در جهت احیاء فرصتها و پروژههای سرمایهگذاری از دست رفته، تدوین برنامهها و اهداف حوزه سرمایهگذاری، تغییر و اصلاح فرآیندها صورت گرفته است.
ارسطو گویلی گفت: باهدف تسهیل در روند سرمایهگذاری مذاکره با ترجمانها و نهادهای سطح شهر سنندج در راستای سرمایهگذاریهای دو جانبه و سه جانبه جهت توسعه شهر سنندج از طریق جذب سرمایه صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: تشکیل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری سنندج نقطه عطفی در توسعه سرمایهگذاری در راستای توسعه شهر سنندج است.
وی عدم وجود بسته سرمایهگذاری مناسب و عدم اعتقاد به مشاورین در حوزه سرمایهگذاری در شهرداری سنندج، سلب اعتماد سرمایهگذاران و مردم، کمبود اطلاعات املاک شهرداری و سیکل اداری طولانی و ناهماهنگی سازمانها، مناطق و معاونتها را ازجمله تهدیدهای وارده بر حوزه سرمایهگذاری در سطح شهر سنندج برشمرد.
نظر شما