به گزارش کردپرس، علی مصطفوی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت، بیکاری و نبود درآمد را از علل شکل گیری حاشیه نشینی دانست و افزود: اگر چه در یکی دو سال اخیر در برخی مناطق،شاهد مهاجرت معکوس بودیم اما هنوز برای رسیدن به شرایطی پایدار در مناطق حاشیه نشین باید برنامه ریزی ها منجسم تر و عملیاتی تر شود.
اوی اعتیاد، بیکاری، فقر فرهنگی و اقتصادی را از عوارض منفی حاشیه نشینی دانست و گفت: به منظور جمع آوری اطلاعات در محلات هدف بویژه حاشیه نشین، دفاتر تسهیل گری در مرکز استان ایجاد شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته توسط دفاتر تسهیل گری از زمان تشکیل، تصریح کرد: تاکنون از محل اعتبارات وزارت کشور ۱۱ میلیارد تومان برای بهبود کارایی دفاتر تسهیل گری از جمله در زمینه خرید ساختمان دفاتر هزینه شده است.
مصطفوی از دفاتر تسهیل گری درخواست کرد وارد مباحث سیاسی از جمله به جهت درپیش بودن انتخابات ۱۴۰۰ نشوند و اجازه سوء استفاده به افراد و گروه هایی که بخاطر انتخابات قصد بهره گیری از ظرفیت دفاتر تسهیل گری را دارند ندهند.
او افزود: دفاتر تسهیل گری در کنترل روند شیوع ویروس کرونا از جمله ارتقای آگاهی عمومی و بهداشتی می توانند نقش آفرین باشند.
در این جلسه مدیران دفاتر تسهیل گری گزارشی از مشکلات محلات هدف را مطرح و مدیران دستگاه هایی اجرایی نیز نسبت به رفع آنها در چارچوب قانون قول مساعد دادند.
نظر شما