به گزارش کرپرس، نیکی کریمی (بازیگر و کارگردان سینما) که اینروزها یکی از کمپینهای کمک به زلزلهزدگان را هدایت میکند، در حاشیه برخی خبرها مبنی بر اینکه وجوه جمعآوری شده از سوی سلبریتیها به مناطق زلزلهزده پرداخت نشده است به خبرگزاری کار ایران گفت: من در زمان حادثه زلزله کرمانشاه در خارج از کشور بودم. در همان سفر؛ کمپینی را برای کمک به مردم کرمانشاه راهاندازی کردم و بهرغم پیشنهاداتی که برای مشارکت در این کمپین مطرح شد، تصمیم گرفتم به تنهایی این کار را انجام بدهم زیرا معتقدم وقتی تنهایی کاری را انجام میدهم، میتوانم آن را به خوبی مدیریت کنم. در این مدت شنیدم که چند شخص و گروه اعلام کردهاند که من در این مسیر کمک به زلزلهزدگان به آنها پیوستهام اما همینجا و از همین تریبون اعلام میکنم واقعیت ندارد. من تنها با گروه خودم فعالیت میکنم.
وی ادامه داد: به محض آنکه از سفر خارج از کشور بازگشتم، همراه با تورج اصلانی و مهدی اصلانی که در فیلم «سوت پایان» با هم همکاری کرده بودیم، به کرمانشاه سفر کردم تا از نزدیک مناطق زلزلهزده را مشاهده کنم و ببینم چه کمکی را میتوانیم انجام دهیم. در این سفر از سرپل ذهاب و سایر مناطق زلزلهزده بازدید کردم و با گروههای مردمنهاد که در آن منطقه فعالیت میکردند، گفتگو کردم و متوجه شدم در این مناطق کودکان و نوجوانهایی زندگی میکنند که والدین خود را در زلزله از دست دادهاند و هم مشکل مسکن دارند و هم فضایی برای گذران اوقات خود ندارند.
کریمی ادامه داد: سال پیش در سالروز زلزله بم به این شهر سفر کردم و یکی از مکانهایی که دیدم؛ منزلی بود به نام خانه فرهنگ که در آنجا تعدادی از کودکان بازمانده از زلزله بم در این سالها زندگی کرده بودند و امروز در حال فارغتحصیل شدن بودند. تابستان امسال و قبل از زلزله نیز همراه با تعدادی از سینماگران؛ کارگاههایی را در شهر سُنقُر برگزار کرده بودم. آنجا دیدم در این مناطق پتانسیل خوبی از لحاظ هنری و انسانی وجود دارد.
تهیهکننده فیلم آذر افزود: پس از بازدیدها و بررسیها، به این نتیجه رسیدم که میتوان در کرمانشاه محلی را راهاندازی کرد و مکانی را ساخت که همزمان هم به گروهی پناه و سکونت بدهد و هم پذیرای هنرمندانی باشد که میتوانند فعالیت کنند. فکر کردم با ساخت خانه فرهنگ میتوان هم فعالیت فرهنگی انجام داد و هم استعدادها را شناخت و به شکوفا شدن آنها کمک کرد. ساخت این خانههای فرهنگ در مناطق زلزلهزده از نگاه من بسیار مبرم و ضروری است زیرا مردم در این مناطق نه تلویزیون دارند، نه سینما و نه نه هیچ سرگرمی دیگری. وقتی به این شهرها میرویم فقط مردمی را میبینیم که در چادرها نشستهاند و هیچ کاری انجام نمیدهند جز غصه خوردن.
وی ادامه داد: طرحی که مدنظر داریم یک طرح چند منظوره است که هم فرهنگسراست و هم محلی برای اسکان و نگهداری کودکان و نوجوانان. اولین مرحله از ساخت این مکان که گرفتن زمین است، در حال انجام است و در اواخر مراحل قانونی قرار دارد. متراژ این زمین هم حدود دو هزار متر است و نقشه ساختمان نیز تهیه شده است.
کریمی عنوان کرد: قبل از راهاندازی و ساخت این فرهنگسرا و خانه فرهنگ، ما با همراهی کمپین احداث خانههای فرهنگ و هنر همراه شدیم که مجموعهای از هنرمندان و فعالان فرهنگ و هنر در این زمینه اقدام به آموزش مربیان بومی میکنند. ساخت هفت کانکس را برنامهریزی کردهایم که در مناطق مختلف به صورت سیار مستقر میشود و امکانات کاملی دارد و به نوعی خانه فرهنگ سیار خواهد بود. هنرمندان کرمانشاهی هم با حضور در این خانههای فرهنگ سیار برنامههای مختلفی همچون شعرخوانی، نقاشی و تئاتر انجام میدهند و همزمان میتوانند اسکان موقت پیدا کنند. بزودی اولین کانکس از این هفت کانکس نیز به بهرهبرداری میرسد.
نظر شما