تور آموزشی نانو در قروه برگزار شد/موفقیت نیازمند تلاش گروهی

سرویس کردستان- تور آموزشی نانو با هدف تشویق و کشف استعدادهای برتر با تأکید بر حمایت ویژه برای تضمین بهره گیری از ایده های نوآور در کنار تلاش گروهی برای رسیدن به موفقیت در قروه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، تور آموزشی نانو توسط گروهی از نخبگان این حوزه در راستای تقویت خلاقیت و نوآوری برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم به مدت دو روز در پژوهش سرای شهرستان قروه برگزار شد.

این رویداد آموزشی که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار گردید، کار با دستگاه های آزمایشگاه نانو را به صورت عملی به دانش آموزان آموخته و به نوعی به دنبال ترویج خلاقیت و نوآوری است.

این فرآیند علمی مدت 10 سال است توسط ستاد نانو و بنیاد نخبگان کشور در تمامی استان ها و شهرستان های دارای امکانات این تکنولوژی توسط گروه های 5 نفره از نخبگان برتر برگزار می شود.

تلاش فراگیر

به گفته یکی از مربیان تور آموزشی این کارگاه در راستای معرفی دستگاه های ساخت و تولید نانو مواد در مقیاس آزمایشگاهی است. «محمدرضا ماهودی» در گفت و گو با خبرنگار کردپرس به هدف برگزاری این رویداد علمی اشاره کرد و افزود: «این تور با هدف آشنا کردن دانش آموزان به رشته نانو و ترغیب آنان به فعالیت در این حوزه و از همه مهم تر بهره گیری از خلاقیت این نسل در صنعت برگزار می شود.»

آن طور که این مربی می گوید در واقع تأثیر این گونه برنامه ها برای افزایش سطح علم و تکنولوژی در جامعه و میان قشر دانش آموز بسیار بالا است به طوری که به فعال کردن دانش آموزان علاقه مند منجر خواهد شد.

وی از ایجاد همفکری برای دانش آموزان گفت و این کارگاه های آموزشی را مؤثر در انتخاب رشته دانشگاهی برای آینده دانش آموز دانست.

«ماهودی» معتقد است برای به ثمر رساندن نسل موفق در آینده تنها تلاش یک گروه کافی نیست و باید همه مسئولان و عوامل مرتبط به طور ملموس حمایت و فعالیت داشته باشند.

تجهیز امکانات

هرچند وی تجهیز کردن آزمایشگاه ها را به دستگاه های نانو نشان از عزم جدی مسئولان می داند اما خواستار حمایت های بیشتر است.

«ماهودی» مهم ترین محدودیت پیش رو را مربوط به محدودیت مکانی و سپس زمانی دانست و بر لزوم تهیه مواد اولیه در آزمایشگاه ها برای استفاده بهتر تأکید کرد.

در مدت دو روز برگزاری کارگاه نیاز است مسئولان دانش آموزان را برای شرکت در این گونه برنامه های آموزشی که قطعاً مؤثر هم هستند ترغیب کنند. وی ضمن بیان این مطلب از تسهیل گری در روند حضور دانش آموزان در برنامه ها و جشنواره ها گفت.

استفاده از متخصصان برای آموزش بهتر و بهره گیری از این فرصت مناسب توسط دانش آموزان برای تأثیر گذاری بهتر در آینده کاری از جمله مواردی بود که این مربی به آن اشاره کرد.

رفع مشکلات؛ خواسته اصلی

گسترش فرهنگ تحقیق و پژوهش را باید به صورت کارآمد دنبال کرد و برگزاری این کارگاه های آموزشی در این زمینه می تواند بسیار مؤثر واقع شود. آن طور که مدیر پژوهش سرای قروه می گوید ترویج و تشویق دانش آموزان به فناوری نانو، کمک به خودباوری علمی، کشف استعدادهای برتر و... از جمله محورهای هدفی این گونه تورهای آموزشی است.

به گفته «علاءالدین بختیاری» این دومین دوره برگزاری تور آموزشی نانو در شهرستان قروه است و همچنین این کارگاه در شهرهای سنندج، سقز و بیجار که دارای آزمایشگاه نانو هستند برگزار خواهد شد.

محدودیت مکانی پژوهش سرا، کمبود تجهیزات نسبت به تعداد دانش آموزان علاقه مند در این حوزه، نبود منبع مالی مناسب و ... از جمله مشکلاتی بودند که رئیس پژوهش سرای قروه به آن اشاره کرده و خواستار رفع آن ها شد.

کد خبر 53470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha