دانشجویان ایلام پیشگام مهرورزی به هم نوعان در آستانه سال نو

سرویس ایلام- در هوای مطبوع و بهاری شمالی ترین نقطه شهر ایلام،جایی که ساختمانها و محوطه های دانشگاه علوم پزشکی ایلام است تنها چند روز مانده به سال نو و عید نوروز، شور و نشاط دلچسبی از جنس نوع دوستی فضای دانشگاه را در بر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس این شور و نشاط جوانی نه بخاطر هوای بهاری و نزدیک شدن به سال نو بلکه بخاطر فرصت مغتنمی است که برای کمک به هم نوعان و نیازمندان در این دانشگاه فراهم شده است.

به همت کانون خیریه انفاق دانشگاه علوم پزشکی ایلام در چند غرفه که در محوطه این دانشگاه تدارک دیده شده است جمعی از دانشجویان داوطلب عضو این کانون پیشگام کمک به هم نوعان نیازمند و دانشجویانی شده اند که بضاعت مالی شان کمتر از دیگر دانشجویان این دانشگاه است. علاوه بر این،دانشجویان دختر و پسر نیکوکار این دانشگاه در غرفه ای که تعدادی از خود این دانشجوها گرداننده آن هستند به همراه تعدادی از مددکاران کمیته امداد در قالب طرح اکرام و محسنین کمیته امداد از دانشجویان نیکوکاری که داوطلب سرپرستی از کودکان یتیم و نیازمند هستند ثبت نام می کنند تا این دانشجویان در عنفوان جوانی و زندگی دانشجویی طعم شیرین سرپرستی از فرزندان معنوی خود را بچشند.

6 سال خدمات نیکوکارانه کانون مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

مهسا مرتضی زاده دبیر کانون مهرورزی دانشگاه ایلام که از دانشجویان داوطلب در این غرفه است در گفتگو با خبرگزاری کردپرس با اشاره به فعالیتهای نیکوکارانه کانون مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام می گوید: این کانون حدود شش سالی است که فعالیت خود را در این دانشگاه با هدف کمک به هم نوعان نیازمند آغاز کرده است.

وی با اشاره به فعالیتهای قبلی کانون می گوید: از جمله فعالیتهای مستمر این کانون کمک ماهیانه به دانشجویان نیازمند دانشگاه است که به صورت غیر مستقیم به دانشجویان نیازمندی که قبلا شناسایی شده اند ماهیانه کمک شده و به حساب آنها پول واریز می شود که هم شامل کمک نقدی ماهیانه و هم شارژ کردن کارت تغذیه آنان است.

دبیر کانون مهرورزی دانشگاه ایلام به فهرستی از خدمات این کانون به نیازمندان اشاره می کند و می گوید:راه اندازی میز انفاق در سلف سرویس این دانشگاه به منظورجمع آوری غذاهای اهدایی از سوی دانشجوها و بسته بندی کردن این غذاها و توزیع بین نیازمندان از جمله این خدمات است.

مرتضی زاده برگزاری مراسم اشک ها و لبخندها و برآورده کردن آرزوهای کودکان یتیم ،برگزاری نخستین بازارچه خیریه دانشگاه علوم پزشکی،تهیه نوشت افزار برای آغاز سال تحصیلی کودکان،اهدای بسته های غذایی به خانواده های نیازمند،شناسایی دانشجویان بی بضاعت جهت کمک به آنها و جمع آوری کمک نقدی برای آنان را از دیگر برنامه های این کانون عنوان کرد.

خانم مومنی یکی دیگر از اعضای کانون مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در باره خدمات این کانون به کردپرس می گوید: یکی از مهمترین کارهایی که کانون با راه اندازی این غرفه ها به دنبال آن است شناسایی کودکان یتیم مورد حمایت کمیته امداد و کمک به این کودکان است.

وی افزود: در غرفه ای که با همکاری کمیته امداد راه اندازی کرده ایم دانشجویان داوطلب و همچنین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن آشنایی با کودکان یتیم از طریق طرح اکرام و محسنین کمیته امداد سرپرستی این کودکان را عهده دار شده و ماهیانه به آنان کمک خواهند کرد.

این دانشجو در ادامه گفت: کمک انجمن به کودکان یتیم نخستین بار است که به فعالیتهای این انجمن اضافه شده است.

مومنی همچنین گفت: چندی پیش هم این انجمن از طریق راه اندازی بازاره خیریه کمکهای خوبی جمع آوری شد که مبلغ 6 میلیون تومان از عایدات آن صرف کمک به کودکان نیازمند می شود.

ارزش وجودی انسانها در کمک به دیگران است

از برنامه هایی که توسط کانون مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تدارک دیده شده بود سخنرانی تعدادی از اساتید نیکوکار این دانشگاه بود که عمده بحثهای مطرح شده توسط این اساتید تشویق دانشجویان به فعالیتهای نیکوکارانه است.

دکتر حسن زاده یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سخنانی خطاب به دانشجویان می گوید: ارزش وجودی انسانها در کمک به دیگران و مشارکت در رفع نیازمندی های آنان و خدمتی است که به دیگران ارائه می دهد.

وی گفت: اگر ما انسانها نسبت به دیگران و نیازمندی های آنان بی تفاوت باشیم انسان ارزشمندی نیستیم. هر انسانی باید به شکلی زندگی کند که خدمات نیکوکارانه به دیگران ارائه کند و بتواند هم از لحاظ اخلاقی و هم مالی به دیگران کمک کند.

بخشندگی صفتی است که در وجود انسانها امانت گذاشته شده است

دکتر موسوی مقدم از دیگر اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این زمینه گفت: حس بخشندگی و کمک به هم نوعان صفتی است که خداوند آنرا در وجود ما انسانها به امانت گذاشته است.

وی گفت: ما انسانها به همان اندازه ای که توانایی داریم و تا وقتی که می توانیم باید به دیگران کمک کنیم چرا که توانایی کمک به دیگران از الطاف بزرگ خداوند متعال و فرصت بی نظیری برای خدمت است.

موسوی مقدم با اشاره به اینکه نیکوکاری از نیازهای مهم جامعه امروز ما است گفت:کار نیک و کمک به هم نوع باید به یک فرهنگ عمومی در کشور ما و یک کار ارزشمند در جامعه و در بین مردم تبدیل شود .

گزارش: حشمت اله کرمی نژاد

کد خبر 54984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha