به گزارش کردپرس ، متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:
با گذار از انتخابات 96 باز تولید رفتار گذشته از سوی اربابان قدرت در استان (کردستان) دور از ذهن نبود. رفتار قیم مآبانه ی باند قدرت، در استان در همان ایام انتخابات در ستادهای روحانی قابل فهم بود. هنوز چند صباحی از انتخابات نگذشته بود که خبرهای ناگواری از حلقه قدرت به بیرون درز کرد. تحمیل مدیران ناکارآمد در پست های غیر تخصصی، صرفا به علت نزدیکی با حلقه قدرت، سیاست دنباله دار جریان بلوکه کننده قدرت بود.
با نگاهی به وضعیت مدیریت در استان کردستان، به راحتی می توان حلقه ای بودن چینش مدیران را فهمید.
"حلقه ی قدرت" که در یکی از اتاق های طبقه دوم ستاد مرکزی روحانی و به دور از نگاه رئیس ستاد و فعالان دیگر، مدام در حال رایزنی برای دوران پسا انتخابات بودند، به خوبی توانستند نقشه های خود را در سطح استان پیاده کنند. "حلقه ی قدرت" ابتدا سرشاخه های خود را به مدیریت تزریق کرد و سپس با معرفی نیروهای کم تجربه به شکل کاملا نامحسوس مدیریت میانی قدرت در استان را نیز بلوکه کرد. با تغییر استاندار "حلقه ی قدرت" طی چند جلسه ی بسته به اسم "فعالان ستادهای روحانی در استان" نیروهای خود را یکی پس از دیگری به عنوان فعالان اصلی ستاد به استاندار معرفی کردند به طوری که شرایط را برای تزریق تمام و کمال باند مخوف شان در مدیریت استان فراهم کنند.
از آن پس شرایط کاملا به نفع "حلقه ی قدرت" پیش رفت و آن باند توانست به شکلی نرم و زیرکانه چند نیروی ناکارآمد خود را در پست های حساس استان تزریق کند، تا همان افراد با اجرای برنامه ریزی های محفلی، بتوانند شرایط را برای سایرین آماده کنند.
قدرت در استان محل چپاول حلقه ی است که چنان منافع هم دیگر را حمایت می کند که شکست آن حلقه بسیار هزینه بر و سنگین خواهد بود.
منتقدان کار سختی برای روشنگری دارند چرا که پس از هر انتقادی بایستی منتظر تخطئه جریان قدرت باشند که با عناوین مختلف چنان فضا را سمپاشی می کنند که افکار عمومی عملا اصل مسئله را فراموش می کنند. بلوکه کردن قدرت در تمام سطوح توسط یک حلقه ی مشخص و باتجربه در مصادره آرای مردم استان کار را برای استاندار نیز، سخت و پیچیده کرده است. استاندار بومی استان که بی تردید از بازی های پشت پرده "حلقه ی قدرت" بی خبر است، نباید صرفا به تحلیل ها و مشاوره ی این جریان اکتفا کند.
ایجاد فضای بسته و حذف دگرانديشان خواست همیشه گی بلوکه کنندگان قدرت است. استاندار برای انجام ماموریت سخت خود مبنی بر توسعه ی همه جانبه استان که گاها در سخنرانی های عمومی خود ابراز می کند نیازمند تغییرات عمیقی در لایه های مدیریت استان می باشد.
آقای استاندار برای شناخت نخبگان و متخصصان استان نباید به مشاوره ی حلقه ی قدرت بسنده کند. ایشان باید زیرکانه با بررسی تخصص مدیران خود و نحوی اتقای شان طی این سالها در رویه ی فعلی تجدید نظر کند.
در یادداشت های بعدی به انتخابات 88 بر می گردم و به پاره ای از مواضع مدعيان فعلی اصلاحات در آن دوران خواهم پرداخت و سپس به صورت جداگانه بخشی از ارتقاهای عجیب در استان را واکاوی خواهم کرد.
این یادداشت بیانگر نظر نویسنده آن است و انتشار آن در خبرگزاری کردپرس به معنی تایید محتوای آن نیست
نظر شما