به گزارش کردپرس، جعفر توان فرماندار دیواندره در گفت وگو با کردپرس اظهار کرد: در سنوات گذشته تمام مدیران که در این شهرستان پستی داشته اند سعی و تلاش کرده اند بهترین باشند و کارهای خوبی انجام داده اند. مدیریتی را تحویل گرفته ام که برخی افراد در آن احساس مسئولیتی ندارند.
وی ادامه داد: مدیرانی در شهرستان حضور دارند که وظیفه خود را بخوبی بلد و تا جای که امکانات و توانایی دارند مشغول کار کردن هستند اما تعدادی از افراد چنین نیستند کار نمی کنند، مرخصی برای خود صادر می کند و تعدادی هم به افراد دیگر وابسطه هستند.
توان اضافه کرد: ما وارث مشکلات زیادی بودیم که مهمترین آنها نبود نظم و انضباط بود و بجای مدیران کارمندان در جلسات مدیریتی حضور پیدا می کردند این موضوع در جلسات فرمانداری اصلاح شده اما در سایر ادارات پا برجاست و اثرات آن هنوز باقی است.
مدیر سازی اولویت کاری فرماندار
فرماندار دیواندره بیان کرد: در گذشته از دیواندره ای ها حمایت نشده و مدیر سازی انجام نگرفته است حتی در بعضی از جاها کارمند هم ندارند. به عنوان مثال در یکی از ادارات که خواستیم برای آن مدیر دیواندره ای انتخاب کنیم سه کارمند دارد که قراردادی هستند و در آن حوزه یک مدیر دارید که در شهرستان سقز مدیر است و بر نمی گردد.
جعفر توان تصریح کرد: در این شهرستان دنبال مدیر سازی هستم علی رغم تمام فشارها و هزینه های که داشت یکی جوان نخبه بومی را بر مسند یک اداره عریض و طویل قرار دادیم و از ورود مدیر غیر بومی که پیشنهاد مدیر کل مربوطه بود جلوگیری کردیم. بجای چند مدیر دیگر غیر بومی تلاش و پیشنهاد بر انتصاب مدیر بومی بوده است.
وی گفت: در بخشی از حوزه ها تعامل و همکاری برای پیشبرد کارها وجود ندارد و در بخشی دیگر هم اختلاف نظرها کارها را کند کرده است. بخشی از مدیران کل در استان کردستان فکر می کنند که استان تنها چهار شهرستان دارد و متاسفانه دیواندره هم در این تفکر آنها جای ندارد.
مشکل کمبود آب در تعدادی از روستاها
فرماندار دیواندره اظهار کرد: مجتمع آب رسانی اوباتو که قرار بود به تصفیه خانه آب شرب دیواندره متصل شود اما به دلیل اینکه این تصفیه خانه تا 2 سال دیگر هم تکمیل نمی شود از مسیر دیگر تامین آب کردیم و در حال حاضر در فاز اول 42 روستا از این مجتمع استفاده می کنند و برای فاز دو که 21 روستا را تحت پوشش قرار می دهد 10 میلیارد تومان اعتبار لازم است.
جعفر توان ادامه داد: از 173 روستای دارای سکنه دیواندره 112 روستا تحت پوشش شبکه آب شرب روستایی است. دنبال این هستیم مجتمع های آبرسانی چند روستا را هم تکمیل کنیم اگر آبرسانی ها بصورت مجتمع انجام شود پایداری آن تضمین شده تر است. در تعدادی از روستاها هم با مشکل بی آبی مواجه هستیم.
وی در حوزه بهداشت و درمان بیان کرد: در سال قبل 6 پزشک متخصص به دیواندره اضافه شد که تلاش داریم با پیگیری ها یک چشم پزشک و یک متخصص ارتوپد را به کادر درمانی شهرستان اضافه کنیم. به علت تصادف در مسیرهای جاده ای دیواندره، نیاز شدید به متخصص ارتوپد داریم. همچنین اورژانس دیواندره نیاز به پزشک عمومی بیشتری دارد.
وضعیت مناسب راه روستایی در روستاهای دیواندره
توان در حوزه راه گفت: شاخص راه روستایی در کشور 66 درصد در استان 44 درصد و در شهرستان دیواندره 58 درصد است که وضعیت رو به بهبودی داریم در سال 96 در استان 120 کیلومتر آسفالت راه روستایی انجام شد که یک چهارم آن در دیواندره انجام شده است . اما در راه بین شهری 4.5 کیلومتر بزرگراه انجام و 2.2 کیلومتر هم در حال اتمام است.
این مسئول اضافه کرد: هنوز سه قطعه بزرگراه میاندواب به کرمانشاه در حوزه دیواندره تعیین تکلیف نشده است که بیشترین تصادفات که در همین مسیرهای های که تعیین تکلیف نشده است صورت می گیرد. در مسیر دیواندره به بیجار فقط یک لاین روکش آسفالت شده که برای رانندگان خطر آفرین است.
وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی 6 ایستگاه پمپاژ ناقص را به نتیجه رساندیم 250 هکتار از زمین های کشاورزی هزارکانیان به آبیاری بارانی تبدیل می شود تنها یک ایستگاه باقی مانده است که در سال جاری تکمیل خواهد شد.
سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی
جعفر توان اظهار کرد: دیواندره قطب کشاورزی و دامداری است در بحث صنایع تبدیلی دو کارخانه صنایع لبنی در حال تکمیل است و یک پرورش ماهی 400 تنی 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد تلاش کرده ایم تمام موانع را برداریم. یک سیلو گندم در حال احداث است. همچنین تلاش داریم باتوجه به ظرفیتی که در شهرستان موجود است دیواندره را با برند تولید ادوات کشاورزی معرفی کنیم.
گفت و گو / هیوا محمدپور
نظر شما