به گزارش کردپرس، استاندار کرمانشاه در اولین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که روز شنبه برگزار شد، اعلام کرد: مدیریت ماده صد با شهرداری است و باید وضعیت ساخت و سازها را به گونه ای تنظیم کند که شاهد این حجم از تخلفات ساخت و ساز در کرمانشاه نباشیم.
مهندس بازوند در انتقاد از شهرداری افزود: :متأسفانه درصد زیادی از پرونده های ساخت و ساز در شهر کرمانشاه در ماده صد مطرح می شوند که این یک اتفاق عجیب و ناگوار است.
استاندار کرمانشاه گفت: شهری که دچار چنین وضعیتی شود در واقع نشان می دهد که باید نظارت در آن تقویت شود و افراد نتوانند هر کاری بخواهند در حوزه ساخت و ساز انجام دهند، چرا که کیفیت زندگی در آن نزول فاحشی پیدا می کند.
واکنش شهردار به انتقاد استاندار کرمانشاه
این سخنان استاندار کرمانشاه با واکنش شهردار این کلان شهر روبرو شد.
شهردار کرمانشاه با اشاره به سخنان مطرح شده در نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی، درمورد ساخت و سازهای غیرمجاز، در سخنانی که توسط روابط عمومی شهرداری منتشر شد با بیان اینکه؛ آنچه در نشست اخیر این شورا مطرح شد، مربوط به همه شهرداریها بود نه فقط شهرداری کرمانشاه، گفت: موضوع مورد بحث مربوط به سالیان متمادی گذشته است و در یکی دوسال گذشته با استفاده از مکانیزم های مالی و اقتصادی که اعضای کمیسیون ماده صد تبیین کرده اند، روند رو به سمتی رفته که انگیزه تخلف به حداقل رسیده است.
، مهندس آرش رضایی یکی از دلایل افزایش تعداد پرونده های ماده صد در شهرداری کرمانشاه را نبود اختیار عمل شهرداران در این پرونده ها دانست و افزود: در دیگر شهرداریهای کشور، شهردار و حتی شهرداران مناطق، این اختیار را دارند که تاحدی از تخلفات را در سطح منطقه تعیین تکلیف نمایند و فقط پرونده های کلی به ماده صد ارجاع می شوند درحالیکه در کرمانشاه برای ۲.۵ متر و حتی کمتر از آن؛ برای یکمتر تخلف هم، باید پرونده به ماده صد فرستاده شود.
وی ادامه داد: این موضوع باعث میشود که گاه، یک ملک تا زمان پایان کارش، چندبار به ماده صد برود و این، روند کار را کمی طولانی کرده و تعداد پرونده ها را افزایش داده است.
مهندس رضایی تأکید کرد: استاندار محترم کرمانشاه نیز با اذعان و توجه به همین موضوع، در جلسه مذکور خواستار این شدند که اختیارات بنده به عنوان شهردار کرمانشاه افزایش یابد تا ماهم بتوانیم از حجم ورودی پرونده های ماده صد کم کنیم.
پاسخ شهردارکرمانشاه به کسب در آمد از طریق شهرفروشی
به گزاش کردپرس، همزمان با مطرح شدن این سخنان توسط بازوند؛ معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در اولین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان عنوان کرد: باید به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کرمانشاهی توجه جدی داشته باشیم و شهرداری نباید با شهرفروشی کیفیت زندگی در کرمانشاه را پایین بیاورد.
مهندس سالاری تاکید کرد: شهرداری باید سیاست کسب درآمد از طریق شهرفروشی و گران فروشی را متوقف کند.
شهردار کرمانشاه به این سخنان مهندس سالاری نیز واکنش نشان داد.
شهردارکرمانشاه در پاسخ به کسب در آمد از طریق شهرفروشی گفت: هیچیک از شهرداری های کشور به این سطح از درآمد پایدار نرسیده اند که بتوانند بدون اتکا به صنعت ساختمان که در اصطلاح عامیانه از آن به "شهرفروشی" یاد میشود، امور مربوطه را اداره کنند.
وی افزود: به همین دلیل است که با رکود مسکن طی دوسه سال اخیر، عمده شهرداریها حتی شهرداریهای بزرگ کشور، دچار مشکلات اقتصادی و مالی شده اند چرا که درعمل، رسیدن به درآمد پایدار برای شهرداری ها مشکل بوده و تاکنون اتفاق نیفتاده است.
شهردار کرمانشاه گفت: در یکی دوسال گذشته میزان تخلفات را بدون استفاده از روشهای پلیسی بلکه با مکانیزم های اقتصادی به حداقل ممکن رسانده ایم تا درآمدهای پایدار را افزایش دهیم.
مهندس رضایی ابراز امیدواری کرد با گذر از رکود اقتصادی کنونی، بتوان با برنامه ریزی بهتری برای جلب مشارکت ها و جذب سرمایه گذاری در شهر کرمانشاه اقدام کرد.
نظر شما