جاذبه‌های طبیعی ایلام ناشناخته هستند / آیا اربعین برای ایلام درآمدزاست؟

سرویس ایلام - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام در نشست فعالان گردشگری، تورگردانان و انجمن راهنمایان کشور، گفت: اگر چه استان ایلام به خاطر موقعیت جغرافیایی ویژه‌اش در زاگرس دارای طبیعتی کم‌نظیر است، اما جاذبه‌های طبیعی آن شناخته شده نیستند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، عبدالمالک شنبه زاده در این نشست که با حضور معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار در استانداری ایلام برگزار شد، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت اربعین حسینی و تردد میلیونی زوار از ایلام، جاذبه‌های گردشگری استان در حال شناخته شدن هستند.

وی هدف دعوت از تورگردانان و فعالان گردشگری کشور به ایلام را معرفی جاذبه‌های گردشگری ایلام و ارتباط گرفتن آن‌ها با فعالان گردشگری استان ایلام عنوان و اظهار کرد: امیدواریم از این پس شاهد قرار گرفتن پکیج گردشگری طبیعی ایلام در پکیج گردشگری کشور باشیم.

صنعت گردشگری بهترین راه اشتغال‌زایی در استان ایلام

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: با بهره گیری از ظرفیت های بی شمار حوزه گردشگری و توریم می توان قدم های مثبتی را در راستای ایجاد اشتغال برداریم.

احمد کرمی در این نشست افزود: صنعت گردشگری و توریسم به عنوان یکی از مولفه های اصلی بحث اقتصادی در دنیا مطرح است که ما نیز با توجه به استعدادهای بسیار مطلوبی که در این زمینه داریم می توانیم از این ظرفیت در راستای ایجاد اشتغال استفاده کنیم.

وی، ارزان بودن ایجاد شغل را یکی از مزیت های حوزه توریسم عنوان کرد و ادامه داد: صنعت توریسم ارتباط تنگاتنگی با صنایع دیگر مانند حمل و نقل، صنایع دستی، هتل داری و ... دارد لذا با هدفگذاری صحیح می توان اقدامات مناسبی را به سرانجام رساند.

معاون استاندار ایلام، گردشگری را به عنوان یکی از صنایع دوستدار محیط زیست و منابع طبیعی مطرح کرد و گفت: از این ظرفیت در راستای معرفی اماکن توریستی و تفریحی و همچنین کمک به منابع طبیعی و حفظ محیط زیست بهره گیری کرد.

وی استفاده بهینه از فرصت های حوزه گردشگری ایلام را نیازمند برنامه ریزی بیشتر و بهتر دانست و اظهار کرد: علاوه بر ظرفیت تنوع فرهنگ و اقلیم در استان اماکن و پتانسیل های ناشناخته ای در استان وجود دارند که باید در راستی معرفی آنها اقدامات مناسب صورت گیرد.

کرمی ادامه داد: وجود بزرگترین زمین لغزش دنیا در ایلام، بهترین باغ های لیمو در ماژین، مزارع گل نرگس دره شهر و کویر ابوغویر دهلران ظرفیت های مناسبی برای جذب توریست هستند که تاکنون مغفول مانده اند.

وی استفاده از ظرفیت فضای مجازی در معرفی جاذبه های گردشگری را در تقویت این صنعت مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: بسیاری از افراد در فضای مجازی به دنبال مکان های تفریحی و توریستی هستند و اگر این امکان در استان ایجاد شود می تواند گردشگران بسیاری را جذب کند.

معاون استاندار ایلام نگاه مدیریت ارشد استان را تاکید بر برنامه ریزی برای استفاده از اماکن تفریحی و جاذبه های گردشگری ایلام اعلام و خاطرنشان کرد: انشالله به کمک بخش خصوصی و فعالان حوزه گردشگری در سال های آینده شاهد حضور بیشتر گردشگران در استان باشیم.

تاریخ ایران مدیون تاریخ ایلام است

یکی از اعضای انجمن راهنمایان گردشگری کشور به نمایندگی از اعضا گفت: ایلام مادر همه ما و تاریخ ایران است. تاریخ ایران مدیون تاریخ ایلام است و با آن به دنیا فخر می‌فروشیم.

آقای خلج عنوان کرد: همواره م‌شنویم که اربعین ظرفیت بزرگی برای رونق گردشگری در ایلام است. البته باید بدانیم که این حرفی ناقص است.

وی توضیح داد: گردشگری اربعین برای شناخته شدن ظرفیت‌های استان ایلام خیلی خوب است اما باید سیاست‌هایی در نظر گرفته شود که به همان تعداد ورود زائر به استان ایلام، مال هم وارد استان شود چرا که اگر چنین چیزی نباشد چیزی جز ترافیک و شلوغی و زباله برای استان نخواهد داشت.

خلج با توجه به بعد مسافت ایلام توصیه کرد: بعد مسافت ایلام با رونق گردشگری نسبت معکوس دارد لذا باید بر روی گردشگران استان‌های همجوار ایلام بیشتر کار شود تا آن‌ها بتوانند در تعطیلات کوتاهی که دارند، ایلام را به عنوان مقصد خویش انتخاب کنند.

این فعال گردشگری با اعلام این نکته که هرم گردشگری به شدت پهن است، گفت: باید در بحث آموزش نیروهای گردشگری سنگ تمام گذاشت چرا که گردشگران با پرسنل ارتباط دارند و آن‌ها هستند که به مخارج و سرمایه گذاری‌ها هویت می‌دهند.

وی افزود: جامعه‌ی محلی باید آموزش داده شود تا بتواند به درستی از ظرفیت‌ها استفاده کند.

کد خبر 57448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha