بهروز محمدی در گفت و گو با خبرنگار کُردپرس، افزود: اگرچه در هر ارگان و نهادی تخلفاتی وجود دارد یا رخ می دهد و با آن برخورد هم می شود اما بسیاری از آنها هیچ وقت رسانه ای نمی شود و بازتاب پیدا نمی کند اما اگر کوچکترین تخلفی در میان اعضای شوراهای اسلامی روی دهد به سرعت رسانه ای شده و بازتاب بسیاری پیدا می کند به دلیل اینکه شوراها نهادی مردمی هستند و مستقیم توسط مردم انتخاب می شوند، از همین رو مردم حساسیت بیشتری نسبت به آنها دارند.
او با اشاره به اینکه تخلفاتی در نهادهایی مانند استانداری، ادارات دولتی، قوه قضائیه و ... اتفاق می افتد اما بازتاب رسانه ای ندارد،افزود: اعضای شوراهای اسلامی به دلیل اینکه مستقیم توسط مردم انتخاب می شوند، و مردم انتظار دارند افرادی که انتخاب می کنند پاک دست باشند، بنابراین کوچکترین تخلف آنها بازگو می شود.
او ادامه داد: البته علاوه بر اینکه مردم حساسیت بیشتری بر روی اعضای شوراهای اسلامی دارند، رقیبان اعضای شوراها هم در این امر دخیل هستند به ویژه در زمان های نزدیک به انتخابات.؛ یعنی هرچه به زمان انتخابات نزدیک تر می شویم بازتاب رسانه ای تخلفات شوراها هم بیشتر می شود.
محمدی، کل اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان کردستان را 4 هزار و 270 نفر اعلام کرد و ادامه داد: از این تعداد، افرادی که دچار تخلفات مالی شده اند بسیار اندک و انگشت شمار هستند و بسیار از تعداد افرادی که در نهادهای دولتی استان تخلف کرده اند، کمتر هستند.
او تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی به دلیل اینکه مردم به آنها اعتماد کرده و به عنوان سرمایه اجتماعی انتخاب شده اند، باید از همان تخلفات اندک هم به دور باشند تا اعتماد مردم خدشه دار نشود.
نظر شما