به گزارش خبرگزاری کردپرس، کریم همتی که با اعضای هیئت رئیسهی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت هفته سلامت نشست رسانهای برگزار کرده بود، توضیح داد: من گرایش سیاسی خاص خودم را دارم و در هر انتخاباتی آن را به عنوان یک شهروند اعمال میکنم اما معتقدم که حوزهی سلامت عمومی کار سیاسی را نمیطلبد.
وی افزود: در شش هزار نفر نیرویی که در این دانشگاه خدمت میکنند از هر دو جریان سیاسی غالب کشور حضور دارند و ما بدون در نظر گرفتن دیدگاه سیاسی پرسنل با آنها تعامل داریم زیرا معتقدیم که در ایلام باید شعار سلامت برای همه، بدون حاشیه محقق شود.
همتی با بیان اینکه 10 شبکه بهداشتی درمانی، 9 بیمارستان و 5 دانشکده در استان فعالیت دارند، گفت: 63 مرکز بهداشتی درمانی، 39 پایگاه امداد شهری و بین جادهای و 1 اورژانس هوایی در حال ارئه خدمت در استان به مردم هستند.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به طرح تحول نظام سلامت و آثار آن در استان ایلام پرداخت و گفت: این طرح باعث شده که پرداختی مردم کاهش یافته و گاهی به صفر برسد اما در عوض بار کاری زیادی را به پرسنل وارد میکند که باعث فشار کاری میشود.
او ضمن اذعان به اینکه رضایتمندی مردمی به خاطر طرح تحول ایجاد شده است، عنوان کرد: 90 تا 95 درصد ایرادات از حوزه سلامت استان به حق است و در جهت رفع آنها تلاش می شود، اما مشکل جایی است که از ایرادات بهره برداری خاصی شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: تا کنون ذرهای از حمایت طرح تحول کم نشده است و امروز در استان ایلام، در تمام رشتههای اصلی تخصصی، به قدر کافی نیرو داریم و همه وسایل مورد استفاده و امکاناتمان به روز شده است.
کریم همتی گفت: به حیث شاخص جمعیتی استان ایلام، تخت بیمارستانی کافی داریم (حدود هفتصد تخت) اما تختهای ما بهینه نیستند.
وی افزود: با بهرهبرداری از بیمارستان 376 تختخوابی یانگنجاب، این نقیصه نیز برطرف خواهد شد و ایلام به سهم خوبی از این نظر خواهد رسید.
وی درباره تاریخ اتمام این بیمارستان به خبرنگاران گفت: تا پایان سال 97 ساختمان این بیمارستان تکمیل خواهد شد.
او در پاسخ به عدم توجیه خرید دانشکده دندانپزشکی گفت: این کار اشتباه در زمان مدیریت پیشین انجام شده و من مخالف آن بودم چرا که تمام پول آن را با وامی تهیه کرده بودند که بیش از ده میلیارد تومان بهرهاش است و اکنون بابت آن، ماهیانه 600 میلیون تومان قسط پرداخت میکنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان از ساخت خوابگاه 400 نفره خواهران برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در آینده و داخل پردیش دانشگاهی نزدیک خبر داد و در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران که مدعی بود مبالغ هنگفتی از دانشجویان بابت خوابگاه دریافت شده است، توضیح داد: دانشجویان ساکن در خوابگاههای خودگردان سالی 144 میلیون تومان هزینه خوابگاه دادهاند و دانشگاه هم 720 میلیون سهم خودش را پرداخته است و این رقمهای اعلام شده نادرستند.
سوال از معاونت غذا و دارو در این نشست خبری زیاد بود. دکتر شاهماری، معاونت غذا و دارو در پاسخ به پرسشی که چرا استان ایلام مرکز فوریتهای دارویی ندارد، عنوان کرد: استان ایلام از لحاظ شاخصهای جمعیتی نمیتواند مرکز فوریتهای دارویی داشته باشد و تنها چند نقطه از کشور دارای چنین مراکزی هستند.
دکتر راضی ناصریفر، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در مورد سوالی که پیرامون پسماندهای بیمارستانی پرسیده شده بود، توضیح داد: باید پسماند در محل تفکیک شده و بیخطرسازی شود و در سایت شهید سلیمی با بخش خصوصی و همکاری محیط زیست امحا شود.
وی گفت: در استان ایلام 675 واحد تولید عفونی دارند. در سال 96 روزانه 2318 کیلوگرم زباله تولید شده که پس از بیخطرسازی آنها 959 کیلوگرم در روز پسماند عفونی داشته ایم.
نظر شما