استاندار ایلام بار دیگر به مسأله‌ی اعتراضات پتروشیمی ورود کرد

سرویس ایلام – پس از دیدار چند روز پیش استاندار ایلام با بزرگان و معتمدین بخش چوار، امروز قاسم سلیمانی دشتکی در جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان و روز کارگر، گفت: بومی‌گرایی می‌تواند حضور سرمایه‌گذاران را در استان ایلام کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، وی با اشاره به تشکیل ستاد سرمایه گذاری در استان ادامه داد: یکی از راه‌های خوب برای اشتغالزایی در استان، جذب سرمایه‌گذاران به استان است که در این زمینه اقدامات خوبی نیز انجام شده است ولی مشکلی که در استان وجود دارد بحث بومی‌گرایی و اعمال فشارهای بسیار برای به‌کارگیری افراد بومی منطقه در پروژه‌های اقتصادی و صنعتی استان است.

سلیمانی تأکید کرد: این نحوه از بومی‌گرایی می تواند ضررهای زیادی به همراه داشته باشد و باید تلاش کنیم، فرهنگ‌سازی مناسبی در این خصوص صورت گیرد.

استاندار ایلام خاطرنشان کرد: اگر این فشارها ادامه یابد امکان جذب سرمایه گذاران جدید در استان وجود ندارد و در دیگر نقاط هم از تجربیات و تخصص نیروهایی که در استان وجود دارند، استفاده نخواهد شد.

او ضمن یادآوری این‌ نکته که از لحاظ علم اقتصاد، سرمایه ترسوست و هر جا که احساس امنیت نکند حضور نخواهد یافت، افزود: اگر ما بتوانیم فرهنگ جذب سرمایه‌گذاران را در استان گسترش دهیم، با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیری که در استان وجود دارد، مطمئناً امیدواری‌های زیادی در توسعه استان ایجاد خواهد شد.

به گزارش کردپرس، پس از بالا گرفتن اعتراضات مردم بخش چوار و بستن راه ورود و خروج کارکنان پتروشیمی ایلام، استاندار ایلام با تعدادی از معتمدین محلی دیدار و در این خصوص رایزنی کرد. به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی در جمع بزرگان و معتمدین بخش چوار گفت: راه پیگیری مطالبات، اعتراض و قانون‌شکنی نیست و باید از مجاری قانونی و پیگیری از طریق مقامات استان نسبت به دنبال نمودن آن اقدام کنیم و استان مسئول اقتصادی دارد و این مسئولان می‌توانند خواسته‌های مردم را دنبال کنند.

وی با بیان این که حرف حق و قانونی را نباید به روش‌های غیر قانوی پیگیری کنیم، ابراز کرد: آیا صلاح است در تمام مناطق استان در خصوص جذب نیروهای شرکت‌ها و کارخانه‌ها صرفاً از نیروهای بومی همان منطقه استفاده کنیم و در خصوص این موضوع فشار بیاوریم؟

سلیمانی هشدار داد: اصرار بر این مسئله در آینده به ضرر استان است چرا که سرمایه‌گذاران اگر این فشارها را ببینند، دیگر در استان ایلام سرمایه‌گذاری نخواهند کرد و این افرادی که چندین سال در ساخت و ساز کارخانجات بزرگ فعال هستند و تجربیات خوبی کسب کرده‌اند، ممکن است بروند و در ساخت شرکت‌ها در نقاط دیگر کشور فعالیت کنند.

وی افزود: اگر این فرهنگ در کشور ایجاد شود، دیگر هیچ فردی نمی‌تواند در نقاط مختلف فعالیت کند.

استاندار ایلام در خصوص درخواست ها و مشکلات مردم چوار برای ارتقاء بخش چوار به فرمانداری، تسریع در ساخت سد گلال، واگذاری زمین‌هایی که در اراضی ملی قرار دادند به مردم (با ارائه مستندات از طریق منابع طبیعی)، اصلاح شبکه‌ی داخلی آب شهر چوار از طرف آب و فاضلاب، اختصاص منابع داخلی برای تسریع در روند انتقال آب از سد گلال و دیگر مشکلات این بخش، قول پیگیری و مساعدت داد.

کد خبر 58263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha