رمان‌های دفاع مقدس ایلامی در صدر فروش غرفه‌ی ایلام در نمایشگاه کتاب تهران

سرویس ایلام – مدیر انتشارات سوره‌های عشق ایلام که در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت کرده است، در گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار کردپرس، اظهار داشت: قصه‌ی کودک و رمان‌های دفاع مقدس ایلامی در صدر فروش انتشارات سوره‌های عشق در نمایشگاه کتاب قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، قاسم نظری گفت: رمان «اخراجی» اثر شاهدخت حیدری، کتاب خاطرات اسارت منوچهر آبسالان به نام «رؤیای صادق» و رمان نوجوان »مهرِ مهران» اثر یاسر بابایی در صدر پر فروش‌های انتشارات سوره‌های عشق قرار دارند.

وی در مورد کتاب‌های کودکان با موضوع دفاع مقدس گفت: کتاب قصه‌ی کودکان با موضوع دفاع مقدس فروش فوق‌العاده‌ای در نمایشگاه دارند.

وی ضمن اشاره به فروش خوب کتاب «جنگ خاکریزها» به قلم خودش، گفت: فروش کتاب جنگ خاکریزها به خاطر جایزه‌ای ملی است که کسب کرده و موضوع جهادگران در دوران جنگ و گر نه فروش کتاب‌های خاطرات رزمندگان و فرماندهان استان ایلام راضی کننده نیست.

نظری درباره‌ی علت عدم استقبال عمومی به کتاب‌های خاطرات دفاع مقدس ایلام، عنوان کرد: شاید این عدم استقبال به خاطر نگاه استانی نویسندگان و ما ناشران ایلامی به موضوعات باشد چرا که مردم کتاب‌های خاطرات افراد مشهور و شهدای شاخص را خوب می‌خرند ولی به کتاب‌های خاطرات شهدا و رزمندگان استان ایلام رغبت کمتری نشان می‌دهند و به نظر من این به دلیل شناخت بسیار اندک مردم ایران از جبهه و شهدای استان ایلام است.

مدیر انتشارات سوره‌های عشق گفت: مخاطبان دنبال رمان‌های خوب با داستان‌هایی جذاب و قشنگ هستند.

او گفت: مثلاً وقتی برای یک مخاطب درباره‌ی رمان اخراجی و تم عاشقانه‌ی آن و موضوع اخراج دسته‌جمعی ایرانی‌های مقیم عراق در زمان صدام حسین چند دقیقه صحبت می‌کنی، فوری به خرید کتاب راغب می‌شود. یا مثلاً وقتی درباره‌ی کتاب مهر مهران توضیح می‌دهی که این کتاب ماجرایی واقعی دارد و راجع به دختر نوجوانی است که در زمان اشغال مهران از خانواده‌اش جدا می‌شود و به سختی خودش را به ایلام می‌رساند، نوجوانان و جوانان مایل به مطالعه‌ی آن می‌شوند.

قاسم نظری که خود از یادگاران دفاع مقدس است بیان کرد: ما باید رویکردمان را به سمت تولید آثار هنری در قالب رمان و داستان از دستمایه‌های حقیقی و وقایع دفاع مقدس در استان ایلام ببریم.

او افزود: کتاب زیاد چاپ کردن از موضوعات دفاع مقدس اگر چه به در کتابخانه‌ها و پژوهشگران می‌خورد ولی اگر از جنبه‌ی فروش و ارتباط مستقیم با مخاطبان به آن نگاه کنیم، بازخورد چندانی ندارد.

کد خبر 58709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha